Δήμος Μεσσήνης

Συνάντηση Τσώνη με τον Γ.Γ.Α. και ενημέρωση για τα έργα στο δήμο Μεσσήνης

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό, τον οποίο συνόδευε ο Βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεσσήνης σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Συναδινός ενημερώθηκε για την πορεία των έργων στον δήμο και έκανε γνωστή τη σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γεωργίου Βασιλειάδη για υποβολή στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» δύο ακόμη υποέργων. Πρόκειται για το «Ηλεκτροφωτισμός Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 229.794,23 ευρώ και «Κατασκευή και Εγκατάσταση στεγάστρου κερκίδων Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης» προϋπολογισμού 137.881,67 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης επισήμανε ότι πρέπει να ακολουθήσει η τοποθέτηση ταρτάν ενώ ο Γενικός Γραμματέας απάντησε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να ετοιμαστεί η μελέτη, ώστε το έργο να ξεκινήσει αμέσως όταν παραδοθούν τα δύο υποέργα.

Ο κ. Τσώνης ευχαρίστησε τον κ. Συναδινό για τη βοήθεια προς τον Δήμο Μεσσήνης και ζήτησε αυτή να συνεχιστεί ώστε να βελτιωθούν και τα υπόλοιπα γήπεδα του δήμου, με τον Γενικό Γραμματέα να συμφωνεί σημειώνοντας χαρακτηριστικά «να φτιάξουμε τα γήπεδα να παίζουν τα παιδιά».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Γωγώ Παναγοπούλου, Ανδρέας Τράκας, Αναστάσιος Τσερπές, Νίκος Ξενόγιαννης, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Χρήστος Καρύδης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button