Τοπικά Νέα

Συνεδρίασε η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 1/06/2018 και ώρα 13.00, η Επιτροπή Κρίσης Υποτροφιών εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα, με χορηγό το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, προκειμένου να αποφασίσει για το δικαιούχο υποτροφίας έτους εισαγωγής 2017, υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κας Ελένης Αλειφέρη-Καραθανάση και τα μέλη κ.κ. Νίκα Παναγιώτη, Ζαχαριά Νικόλαο, Σία Μηλίτση-Νίκα και Φωτέα Σωτήρη.

Κατά τη συνεδρίαση προέκρινε ως δικαιούχους της υποτροφίας για το έτος εισαγωγής 2017, τις:

Α) Καλογεροπούλου Γεωργία του Αριστείδη, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Φιλατρών, επιτυχούσα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και την

Β) Πετρούλια Παγώνα του Κωνσταντίνου, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Χώρας, επιτυχούσα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,

για τις άριστες επιδόσεις τους και βάσει της ισχύουσας προκήρυξης.

Στη συνέχεια, τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν για τη συνέχιση των ήδη χορηγούμενων υποτροφιών των επιτυχόντων παρελθόντων ετών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button