Τοπικά Νέα

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τριφυλίας

Με επικυρώσεις πρακτικών από διάφορους διαγωνισμούς θα ασχοληθεί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, στη 1 το μεσημέρ.

Συγκεκριμένα τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1) Καθορισμός όρων του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας»
2) Επικύρωση του Πρακτικού ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου & Συνοδευτικού Εξοπλισμού» που αφορά την ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπο)φακέλου «Οικονομική Προσφορά»
3) Επικύρωση Πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Επισκευή – Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων»
4) Επικύρωση Πρακτικών Ι & ΙΙ του συνοπτικού Διαγωνισμού «Προμήθεια αναλώσιμων υλικών εκτυπωτών / φωτοτυπικών / fax (Μελάνια – toner – drum), φωτοαντιγραφικού χαρτιού & γραφικής ύλης – λοιπά υλικά γραφείου, Δήμου Τριφυλίας 2019 – 2020»
5) Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2019 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

 Πρέπει να προβούμε σε έκτακτη συνεδρίαση για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου (θέματα 1, 2, 4 & 5), καθώς και για την άμεση ολοκλήρωση του έργου της επισκευής- συντήρησης των σχολικών κτιρίων για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στις κτιριακές υποδομές των σχολείων (θέμα 3).

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Την κατάσχεση αντιμισθιας,4000 ευρώ, που κάποιος έλεγε ότι αυτόν τον μισθό δεν τον θέλει και ότι θα τον δωρίσει στον δήμο το περάσατε στα ψιλά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button