Τοπικά Νέα

Συνελήφθη αλλοδαπός στον Αγρίλη Φιλιατρών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Αγρίλη Φιλιατρών από αστυνομικούς του Α.Τ. Τριφυλίας ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου έγινε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι του Σαββάτου μια 31χρονη κοπέλα βρισκόταν για μπάνιο λίγα μέτρα από την οικία της στην περιοχή του Αγρίλη. Τη στιγμή που βρισκόταν έξω από τη θάλασσα την προσέγγισε ο 29χρονος Πακιστανός και προέβη σε βάρος της σε άσεμνες χειρονομίες. Η 31χρονη έβαλε τις φωνές και άμεσα έφτασαν συγγενείς της στο σημείο που βρισκόταν και ακινητοποίησαν τον 29χρονο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας όπου και προχώρησαν στη σύλληψη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Ο/Η Μέσος όρος Πακιστανικής οικογένειας τα 7 παιδιά. Και ο Κυριάκος μοιράζει ιθαγένειες... λέει:

    Αν είχε πάρει ήδη επίδομα, σπίτι και ιθαγένεια, ίσως να μην το είχε κάνει. Βέβαια, από την άλλη, μπορεί πλέον να είχε εκτραχυνθεί πλήρως, και να προσπαθούσε να την βιάσει, γιατί οι τριτοκοσμικοί την καλοσύνη την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Ενα είναι σίγουρο, μέρα με την μέρα όλο και εδηλώνονται, και είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Και κάθε μέρα έρχονται περισσότεροι. Οι Ελληνικές κυβερνήσεις ανεξαιρέτως αποτελούν τον Δούρειο Ιππο. Η πατρίδα εάλω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button