Τοπικά Νέα

Συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος ο Δήμαρχος Τριφυλίας για τα σκουπίδια στο Αλιμάκι

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Α.Τ. Τριφυλίας

Το σήριαλ με τα σκουπίδια στην Τριφυλία δεν έχει τελειωμό, καθώς μετά τις προσαγωγές οδηγών απορριμματοφόρων τις τελευταίες ημέρες αλλά και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας Αλέκου Κουτρουμπή, ήρθε να προστεθεί και η σύλληψη του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης.

Πιο συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής κοντά στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας είδαν χθες απορριμματοφόρα να ανεβαίνουν στο Αλιμάκι για να αδειάσουν σκουπίδια. Οι κάτοικοι σημείωσαν τις πινακίδες τουλάχιστον 8 οχημάτων και στη συνέχεια κατέθεσαν μήνυση σε βάρος των οδηγών με βάση τις πινακίδες των οχημάτων, όπως επίσης και σε βάρος του δημάρχου Τριφυλίας και του αρμοδίου αντιδημάρχου.

Ο κ. Λεβεντάκης σήμερα το μεσημέρι παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Όσον αφορά τους δύο οδηγούς απορριμματοφόρων που άδειασαν σκουπίδια στο Αλιμάκι σήμερα το πρωί και προσήχθησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας, ο πρώτος έφυγε λίγη ώρα αργότερα καθώς δεν είχε πάει να αδειάσει την προηγούμενη ημέρα στο Αλιμάκι (δεν υπήρχε ο αριθμός της πινακίδας του οχήματος ανάμεσα σε αυτές που έγινε μήνυση), ενώ για τον δεύτερο κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button