Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΦιλιατρά

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός φωτογραφίας στα Φιλιατρά

 

filiatra


Διαγωνισμό φωτογραφίας διοργανώνει ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού στα Φιλιατρά. Θέμα του είναι «Φωτογραφικές αφηγήσεις» και τον νικητή περιμένει ένα διήμερο στη Μονεμβασία στο ξενοδοχείο «Πραματάρης» για δύο άτομα με πρωινό.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από τις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Όλες οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων θα εκτεθούν στην πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο Φιλιατρών στη διάρκεια του διήμερου Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Όμιλος στις 19 και 20 Αυγούστου. Οι 16 φωτογραφίες που θα προκριθούν από την κριτική επιτροπή θα αποτελέσουν και το υλικό του ημερολογίου του Ομίλου για το 2018.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με 3 το πολύ φωτογραφίες, ενώ επαγγελματίες φωτογράφοι αποκλείονται από τον διαγωνισμό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: οι φωτογραφίες να είναι σε μορφή jpg σε ανάλυση 300 dpi και μπορεί να συνοδεύονται από μικρό επεξηγηματικό κείμενο. Δεν θα πρέπει να γίνει οποιαδήποτε ψηφιακή επεξεργασία. Φυσικά φωτογραφίες από το ιντερνέτ αποκλείονται. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να στέλνονται στο mail του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου nkourdo@gmail.com μέχρι τις 15 Αυγούστου με το όνομα του διαγωνιζόμενου και θα προωθούνται στα μέλη της κριτικής επιτροπής με κωδικό και όχι με το όνομα. Στο θέμα της κάθε φωτογραφίας θα πρέπει να αναγνωρίζονται τα Φιλιατρά .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button