Οικονομία

Συντάξεις και επιδόματα Νοεμβρίου: Νωρίτερα οι πληρωμές λόγω 28ης Οκτωβρίου – Δείτε αναλυτικά

Λίγες μέρες νωρίτερα, από ότι συνήθως, θα γίνει αυτόν τον μήνα η πληρωμή συντάξεων και επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Η αργία της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου διαφοροποιεί ορισμένες από τις τακτικές καταβολές του ΕΦΚΑ και του ΟΠΕΚΑ, οι οποίες θα ακολουθήσουν το εξής χρονοδιάγραμμα:

-Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)

-Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Νοεμβρίου την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

-Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (Μη μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Νοεμβρίου την Τρίτη 26 Οκτωβρίου

-Το ΝΑΤ και το Δημόσιο θα καταβάλλουν τις συντάξεις Νοεμβρίου την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

Σχετικά με τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, τα οποία κανονικά θα πιστώνονταν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, καθώς η πληρωμή γίνεται σχεδόν πάντα την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Ωστόσο, λόγω της αργίας, το πιθανότερο σενάριο είναι οι δικαιούχοι να δουν τα πρώτα χρήματα στους λογαριασμούς τους από την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων γίνεται πάντοτε από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button