Τοπικά Νέα

Σφοδρή αντιπαράθεση Λεβεντάκη – Κατσίβελα στο Δ.Σ. Τριφυλίας [βίντεο]

Σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη με τον προκάτοχό του Παναγιώτη Κατσίβελα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ένταση επικράτησε χθες το βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος που αφορούσε τον την έγκριση έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου για το χρονικό διάστημα από 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως και 31 Αυγούστου 2019, από ανεξάρτητους ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, στο Δήμο Τριφυλίας και στα εξής νομικά του πρόσωπα: Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας. Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος. Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης, Σύνδεσμος Υδρευσης «Καπετάν Τέλλος Αγρας».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Ρε θα πέσουν γέλια πολλά, Και έλεγα πως θα περάσει ο χρόνος για τις επόμενες εκλογές. Να κάνεις live μετάδοση να το βλέπουμε να σπαρταράμε. Ρε κάντε πράξη αυτά που είπατε γιατί ο κόσμος έχουμε σοβαρότερα θέματα από να διασκεδάζουν ακούγοντας σας. Ο μισθός του δημάρχου σε ποιο ταμείο θα πάει γιατί είχε πει ότι δεν θα τον παίρνει ε;;; Αυτά είναι προεόρτια θα έχουμε συνέχεια προβλέπω!!!! Στρατηγέ πως τον κόβεις; θα βγει τίποτα στο τέλος ή να ρωτήσω Κυπαρισσία μεριά; Εκεί τα μαγειρεύουν καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button