Τοπικά Νέα

Σφοδρή επίθεση Λεβεντάκη κατά δημοτικών συμβούλων [βίντεο]

«Είναι λίγοι, είναι ντενεκέδες»

Σφοδρή επίθεση κατά δημοτικών συμβούλων, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε μια λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον Παναγιώτη Τσίγγανο ανέφερε πως, «Είναι λίγοι, είναι ντενεκέδες, πάτησαν στην πλάτη του Γιώργου του Λεβεντάκη, στο όνομα, πήραν κάποιους ψήφους, δεν τους ήξερε οι μάνα τους. Βγαίνανε έξω και δεν τους κερνάγανε καφέ, και όλοι γνωρίζουμε κοινωνικά ποιοι είναι. Και κάθονται σήμερα στα έδρανα και πετάχτηκαν και είπαν δυο κουβέντες, και οι δυο δεν είχαν ουσία, δυο φορές που παραβρέθηκαν εδώ. Οι ίδιοι, ντενεκέδες είναι, τι;, είναι πατριώτες, ντενεκέδες είναι, τους λέω εγώ. Και εγώ ευθέως και ευθαρσώς λέω τα πράγματα, γιατί;, γιατί θα πρέπει να ακούγονται». Με τον Παναγιώτη Τσίγγανο να του απαντά πως η παράταξή του δεν έχει ντενεκέδες. Σε παρέμβασή του ο Γιάννης Κατσούλας ανέφερε πως δεν έχει περάσει ποτέ προϋπολογισμός με ομοφωνία, ρωτώντας τον δήμαρχο γιατί τον εκπλήσσει, με τον κ. Λεβεντάκη να του απαντά πως τον ενδιαφέρει να ακούγεται ποια θέση παίρνει ο καθένας.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button