Αθλητικά

Σχολιαστής αγώνων θα περιγράφει LIVE πορνό για τους τυφλούς χρήστες

Ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου προσέλαβε γνωστό σχολιαστή αγώνων για να «περιγράφει» τη δράση στους χρήστες που έχουν προβλήματα όρασης.

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο πρώην σχολιαστής αγώνων MMA, Σον Γουίλοκ, αφού πλέον θα περιγράφει τη δράση για λογαριασμό της πορνογραφικής ιστοσελίδας «ImLive.com».

Η εν λόγω ιστοσελίδα προσέλαβε τον Γουίλοκ για να βοηθήσει τους χρήστες που έχουν προβλήματα όρασης.

«Είμαι σχολιαστής, είναι μέσα στις ικανότητες μου να περιγράφω τη δράση, είτε διαδραματίζεται στην κρεβατοκάμαρα, είτε στο γήπεδο, με τόση ακρίβεια και οικειότητα, ώστε οι θεατές να μην έχουν ανάγκη να είναι μπροστά από μια οθόνη για να ξέρουν τι γίνεται», σχολίασε ο Γουίλοκ.

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος που θα βοηθήσει τους τυφλούς χρήστες λέγοντας πως «όταν καλείσαι να περιγράψεις φάση – φάση ένα αθλητικό event μερικές φορές παίρνεις για δεδομένο πως ο κόσμος το βλέπει στο σπίτι.

Το γεγονός ότι θα μπορέσω να πάρω μέρος σε ένα πρότζεκτ ξέροντας πως συμβάλλω στη διασκέδαση ενός τυφλού σε ένα τσατ που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να πάρουν μέρος με κάνει να εκτιμώ τα πράγματα που θεωρώ σίγουρα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button