ΑστυνομικάΤοπικά Νέα

Σύλληψη 64χρονου στους Γαργαλιάνους για καλλιέργεια 70 δέντρων κάνναβης

Συνελήφθη μέσα στη φυτεία

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή κοντά στη Φλόκα Γαργαλιάνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (10.8.2021) το πρωί από τους ανωτέρω αστυνομικούς, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά -70- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,6- μέτρων, περίπου, ο οποίος και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Χθες (10.8.2021) το πρωί, στον χώρο της φυτείας προσήλθε ο 64χρονος, ο οποίος προέβη σε καλλιεργητικές εργασίες και συνελήφθη.

Όλα τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -21,4- γραμμαρίων και ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -640- γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο και όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Αντι να περιπολούν για εμπρηστές καταστρέφουν τις ζωές των ντόπιων. Αυτό είναι το Βαθύ Πασόκ, αυτός είναι ο Χρυσοχοϊδης, δουλεύει για εμάς καλύτερα από οποιονδήποτε.

    Ο ντόπιος είναι εγκληματίας και να σαπίσει στην φυλακή, στην Ελλάδα θα πουλάμε μόνο Αλβανία. Είστε πελάτες μας και πρέπει να χτίσουμε περιουσίες. Στην Ελλάδα μόνο Αλβανία, όλοι οι ντόπιοι φυλακή. Σε ευχαριστούμε Χρυσοχοϊδη.

  2. Στην Ελλάδα άμα βάλεις φωτιά και κάψεις πολλές χιλιάδες δέντρα σε αφήνουν ελεύθερο, αλλα αν έχεις σε γλάστρα 10 δέντρα τα οποία ποτίζεις μπορεί και να σαπίσεις στην φυλακή. Μιλάμε για έθνος ηλιθίων.

    Στήνουν επιχειρήσεις και σηκώνουν διαρκώς εναέρια μέσα για να βρουν καλλιέργειες, αλλά το να πετάνε εναέρια μέσα για να περιπολούν τα δάση από εμπρηστές αποτελεί επιστημονική φαντασία.

    Επίσης, έχετε ακούσει ποτέ να πιάνουν φυτείες στον Μυλοπόταμο, ή στα Ζωνιανά, της Κρήτης; Δεν νομιζω. Γιατί άραγε;

    Κράτος μπανανία.

    1. Οχι ιδιαίτερα, απλά θα αγοράσουν Αλβανικό, έτσι όλα τα λεφτά θα καταλήξουν στην Αλβανία. Εμείς οι Αλβανοί σας γλεντάμε σε όλα τα επίπεδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button