Πελοπόννησος

Σύσκεψη για απεντάξεις έργων στην Πελοπόννησο

Ολα τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και στους ΚΑΠ προ το 2015 οδεύουν προς απένταξη στο σύνολό τους και στη θέση τους θα μπουν νέα. Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετά από σύσκεψη που έγινε στην Τρίπολη, με θέμα την πορεία του ΠΔΕ και των ΚΑΠ και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Η σημερινή συνάντηση αποτέλεσε προετοιμασία, ουσιαστικά, για την ευρεία που συγκαλεί ο περιφερειάρχης στην Τρίπολη, την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαρτίου, με τη συμμετοχή ων 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών και των διευθυντών Τεχνικών Εργων των πέντε Π.Ε., στην οποία θα διαπιστωθεί οριστικά η πορεία των έργων στα εν λόγω προγράμματα, προκειμένου να γίνει η απένταξή τους και η ένταξη νέων.

“Εχω πολλές φορές τονίσει ότι όποιος δεν σημειώνει απορροφήσεις σε έργα του ΠΔΕ και των ΚΑΠ δεν έχει λαμβάνειν στο μέλλον τίποτα. Δεν θα αφήσουμε χρήματα να λιμνάζουν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button