Αθλητικά

Σύσκεψη κορυφής για μεταγραφικά στον Ολυμπιακό

 

1794769


Ένας αγώνας έμεινε ακόμη για να κλείσει το 2017 στον Ολυμπιακό, αυτός κόντρα στον Πλατανιά, που θα είναι ο πρώτος από τους δύο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά από το ματς στα Χανιά, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σύσκεψη κορυφής, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά θέματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Τάκης Λεμονής θα συναντηθεί με ιθύνοντες του συλλόγου για πιθανές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να επιθυμεί να έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει πως σε προτεραιότητα θα μπουν οι αποχωρήσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ενίσχυση της ομάδας, με δεδομένη την ανάγκη για την απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Στη λίστα των παικτών που βρίσκονται προς την πόρτα της εξόδου είναι τα ονόματα των Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς, ενώ την ίδια μοίρα δεν αποκλείεται να έχουν και οι Βούκοβιτς και Εμενίκε. Ειδικά με τον Νιγηριανό, φαίνεται ότι δύσκολα το «διαζύγιο» δεν θα αποτελέσει επιλογή.

Ζωηρό ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει για τον Μπεν και τον Σεμπά, ενώ πιθανή μοιάζει μια κουβέντα για αποχώρηση ενός εκ των Ζιλέ και Μαρτίνς. Όσο για την ενίσχυση, παρά το γεγονός ότι στο Λιμάνι ρίχνουν τους τόνους, ο Μιραλάς αποτελεί διακαή πόθο του κόσμου και θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ενώ οι εξελίξεις για τον στράικερ δεν αποκλείεται να έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button