Αθλητικά

Τέλος Άγρας: Τα “ερυθρόλευκα” θα φορά ξανά τη νέα σεζόν ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος

Τα “ερυθρόλευκα” θα φορά ξανά τη νέα σεζόν ο Γρηγόρης Αναστασόπουλος…

Ο 33χρονος μέσος επέστρεψε στον Τέλλο Αγρα από την Χώρα που ήταν την περσινή σεζόν και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα των Γαργαλιάνων στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Αυτή ήταν η έκτη μεταγραφή για το συγκρότημα του Δημήτρη Λίτσα, μιας και είχαν προηγηθεί οι Θανάσης Χρόνης, Κώστας Λυμπερόπουλος, Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Καραχάλιος και Θανάσης Κούρταλης.
Ακόμη θα γίνουν 2-3 προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι, με τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να είναι συνεχείς.
Στον αντίποδα από τον Τέλλο Αγρα αποχώρησαν οι Λάζαρης, Σωτηρόπουλος, Κουλόπουλος, Γαλάνης, ενώ δεν βρίσκονται στην ομάδα οι Τηλεμάχου, Καυκής και Ραπάι.
Το δυσάρεστο είναι πως δυο από τα πλέον ταλαντούχα παιδιά που διαθέτει ο Τέλλος Αγρας, οι νεαροί Καραχούντρης και Λακριντής είχαν σοβαρούς τραυματισμούς εκτός αγωνιστικών χώρων, υποβλήθηκαν σε εγχειρήσεις και θα χάσουν μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων έδωσε χθες ένα δυνατό φιλικό με τον ΑΟΚ στην Κυπαρισσία, ενώ έχει παίξει με τον ίδιο αντίπαλο στην έδρα της και έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές το Βλαχόπουλο.
Στο κύπελλο ο Αγρας έχει κληρωθεί με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, με το ματς να γίνεται στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button