Αθλητικά

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση του Ιουλίου, καθώς ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποφάσισε να τελειώσει πιο γρήγορα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Με την απουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην προπόνηση της Παρασκευής (31/7) πέφτουν οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του παίκτη με τον Ολυμπιακό. O παίκτης είχε επεκτείνει μέχρι τον Αύγουστο, όπως κι όλοι οι παίκτες που ήταν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα αυτήν τη σεζόν, λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να χαιρετήσει από τώρα κι έτσι τελειώνει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Το Μάιο του 2018, ο Λάζαρος υπέγραψε με τον Ολυμπιακό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μια συνεργασία που δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελαν κι οι δύο πλευρές λόγω των τραυματισμών του κυρίως (σ.σ.ρήξη χιαστού και ρήξη έσω πλαγίου).

Στα 34 ματς που έπαιξε με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός είχε 10 γκολ και 2 ασίστ, μεταξύ των οποίων τα 4 ήταν με την Λουκέρνη βοηθώντας την ομάδα τυ σημαντικά στην εν λόγω πρόκριση.

Ετσι, μετά τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Βερόνα, Σαμπντόρια, ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Φορώντας την φανέλα του αγαπημένου του Ολυμπιακού (σ.σ. δεν έκρυψε τα οπαδικά του αισθήματα), έγινε ο πρώτος παίκτης που έπαιξε στο «Big 4», ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης που παίρνει πρωτάθλημα με τις «μεγάλες» ομάδες της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του έχει κατακτήσει:

Με Παναθηναϊκό:

Πρωτάθλημα Ελλάδας (2010)
Κύπελλο Ελλάδας (2010)

Με ΑΕΚ:

Πρωτάθλημα Ελλάδας (2018)

Με Ολυμπιακό:

Πρωτάθλημα Ελλάδας (2020)

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button