Πολιτική

Τατούλης με ΣΥΡΙΖΑ;

Με τις περιφερειακές εκλογές και την προεκλογική περίοδο που σιγά σιγά ξεκινά να απασχολεί τα επιτελεία των κομμάτων ασχολήθηκε στο «φύλλο» του περασμένου Σαββάτου η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης φέρεται να έχει δώσει ήδη τα χέρια με το ΣΥΡΙΖΑ΄, ύστερα από την οριστική του ρήξη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα, η εφημερίδα δεν αποκλείει το χρίσμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει ο νυν δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, εφόσον δεν ενδιαφερθεί ο πρώην Αρκάς υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Επίσης, τονίζει ότι από το «Κίνημα Αλλαγής» παίζει δυνατά η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει: «Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έχει δηλώσει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τη στήριξη της Ν.∆., καθώς η ρήξη με την κεντροδεξιά παράταξη φαίνεται να είναι οριστική. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα αυτοδιοικητικά της περιοχής, ο νυν περιφερειάρχης έχει δώσει ήδη χέρια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Από τη Ν.∆. ο άνθρωπος που έχει πολλές πιθανότητες να πάρει το χρίσμα είναι ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, με τον ίδιο ωστόσο να το διαψεύδει. Έτσι, δεν αποκλείεται η υποψηφιότητα του “γαλάζιου” δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα. Από το Κίνημα Αλλαγής “παίζει” δυνατά η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας, Νάντια Γιαννακοπούλου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button