Τοπικά Νέα

Τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” για Αγροκήπιο και το κομβόι με τα οχήματα – μηχανήματα το Σάββατο

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΕΜΑΤΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Ο κατά το νόμο εκπρόσωπος του Δήμου Τριφυλίας στη ραδιοφωνική συνέντευξή του της 30/9/21 στην ΕΡΑ Καλαμάτας, εμφανίστηκε πέρα και Μακρυά από το γνωστό, αυθάδικο πολιτικό “υφάκι” του.

Αραδιάζοντας κατά συρροή ψέματα: “…το καθαρίζω…” (το Αγροκήπιο), λες και είναι δικό του, τσιφλίκι του. Το Αγροκήπιο όπως και όλη η περιουσία του Δήμου ανήκει στους πολίτες της. “Δεν υπάρχει καμία παράνομη χωματερή…”Τι να του πούμε! Χαμογελάμε. Η Φιλιατρινή κοινωνία γνωρίζει όπως και οι εισαγγελικές αρχές, που έχουμε καταθέσει τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. “Χρόνια εκεί εναποθέτουνε κλαδιά κλπ υλικά…”. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ είχαν την παρρησία και την πολιτική βούληση και κατήγγειλαν την τότε διοικητική πρακτική του Καλλικρατικού Δήμου, ενώ κάτι ανάλογο εκ μέρους της ΑΝΟΔΟΥ δεν υπήρξε ποτέ. Ο σημερινός εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής που έλεγε πως θα τα αλλάξει όλα και τελικά τα έκανε χειρότερα, κάνει την υπέρβαση!!! Εναποθέτει και σύμμεικτα σκουπίδια και μάλιστα όχι για “5 λέπτά….” όπως ισχυρίζεται. Η παραβατικότητα δεν έχει να κάνει με την διάρκεια του χρόνου (σε σκότωσα ένα λεπτό). Αποδείξεις υπάρχουν. Τα σύμμεικτα σκουπίδια, μαζί με τεράστιο όγκο κλαδιών κλπ εύλεκτων αποβλήτων, εναποτίθενται εκεί για μέρες – εβδομάδες – μήνες. Ακόμα και σήμερα είναι εκεί. Οι δυσοσμίες τους είναι εντονότατες, η επιμόλυνση του εδάφους και του περιβάλλοντα χώρου συνεχίζεται αδιάκοπα. Τα δε “συμπαθή” τρωκτικά (αρουραίοι) κάνουν το δικό τους πάρτι. Ανάλογα πάρτι κάνουν οι αρουραίοι πάντα, στην Πλατεία Καποδιστρίου και σε όλη την πόλη μέσω του δικτύου ομβρίων. Οπότε επί των ημερών σας, Φιλιατρινέ δημοάρχοντα, γίναμε “πόλη αρουραίων” (Rat town).

Ξαφνικά, μέσα σε αυτή την αρνητικότατη νημεμία, το Σάββατο 2/10/21 και περί της 3:30 μμ, μη σεβόμενος τη ραστώνη των πολιτών των Φιλιατρών, μπαίνει στην πόλη κομβόι: 3 απορριμματοφόρα, 3 φορτηγά, 1 καδοπλυντήριο κι 1 τρακτέρ. Κορνάροντας ωσάν “αφιονισμένα”, παρούσης της ηγεσίας του Καλλικρατικού Δήμου, συνοδευόμενα από περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας. Οι αρμόδιες προϊσταμένες αρχές του εν λόγω ΑΤ, έχουν γνώση του γεγονότος; Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχει ανάλογη γνώση; Σας θυμίζουμε ένα ωραιότατο τραγουδάκι του αείμνηστου Νίκου Ξυλούρη: “μπήκαν στην πόλη οι οχτροί…. κι εμείς φωνάζουμε ζήτω και γειά….”. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ κύριοι της ΑΝΟΔΟΥ συν συνεργατών, δεν φωνάζουν ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΓΕΙΑ! Παρά μόνο μια λέξη: ΝΤΡΟΠΗ!

Παραθέτουμε απλά και ξεκάθαρα ερωτήματα σε όλους εσάς:

  • από που κι ως που κυκλοφορούν οχήματα – μηχανήματα που δεν έχουν πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας;

  • είναι άραγε ασφαλισμένα ή βγήκαν στο δρόμο με την “άδεια της αστυνομίας”;

  • έχουν περάσει ΚΤΕΟ ως ορίζει ο νόμος προκειμένου να βγάλουν δελτίο ταξινόμησης;

  • Μεθυσμένοι απ΄ τη χαρά σας” και στην προσπάθειά σας να ανατρέψετε την κοινωνική κατακραυγή βγήκατε στους δρόμους! Αν παίρνατε μπλασταριά κανένα παιδί ή γινόταν οποιοδήποτε ατύχημα, ποιός θα πλήρωνε “τη νύφη”;;;

  • τα καύσιμα της συγκεκριμένης γελοιοδέστατης και κακόγουστης επίδειξης, ποιος τα πληρώνει; Μήπως τα βάλατε απ΄ την τσέπη σας εσείς που τα συνοδεύσατε;

  • Η τροχαία επιτρέπει την κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων – μηχανημάτων και μάλιστα τα συνοδεύει;

  • Ακόμα και το περιβόητο “Μ” (προσωρινής κυκλοφορίας) διάρκειας ενός 24ώρου, πού πήγε;

Όλες αυτές οι τραγικότητες των διοικητικών πρακτικών της ΑΝΟΔΟΥ και συνεργατών, που φτάνουν στο σημείο μάλιστα να απειλούν με ποινές προστίμων και φυλάκισης τους παραβάτες – πολίτες, πέραν ότι φανερώνουν πολιτική υποκρισία, υποδηλώνουν και την αναλγησία των ίδιων, ως αρχιπαραβατών. Η δε τιμωρία τους θα είναι να βρεθούν στον Καιάδα της πολιτικής.

Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ επιμένουν αμετακίνητα χρησιμοποιώντας ξανά τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ και ταυχρόχρονα χαρακτηρίζουν τις συγκεκριμένες σας πράξεις ως μια επικίνδυνη διοικητική πρακτική.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ

ΦΕΡΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ!

Κάτι ακούγεται πως θέλετε να μεταφέρετε την Τεχνική Υπηρεσία στην Κυπαρισσία. ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!

Αναλογιστείτε το βάρος των ευθυνών σας. Η ιστορία είναι πάντα δίκαιος κριτής!

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Φιλιατρά, 4 Οκτώβρη 2021

Για τα

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος

Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Μα πως θα κάνει αισθητή την παρουσία του ο δήμαρχος μετά από τόσο καιρό απουσίας;

    Ήταν μια τεράστια ευκαιρία να κάνει τον ανάλογο ντόρο, πέρα από τους δικούς του θερμοκέφαλους πόσοι ικανοποιήθηκαν με αυτή τη παράλογη φιέστα των απορριμματοφόρων, πως δεν σκέφτηκε να περιμένει μερικές μέρες ακόμα και στις 28 Οκτωβρίου μαζί με τις παρελάσεις των μαθητών στο τέλος να βάλει και τ απορριμματοφόρα να παρελαύνουν, παρουσία κι άλλων επισήμων, η αίσθηση, ο ντόρος, και η διαφήμιση θα ήταν μεγαλύτερη, σίγουρα θα τον έκραζαν για το γελοίο του πράγματος αλλά και η αρνητική διαφήμιση παραμένει διαφήμιση.

    Τέλος πάντων ας δεχτούμε καλοπροαίρετα τ’ απορριμματοφόρα να κάνουν δουλειά και ο δήμαρχος να πάψει ν’ ασχολείται με το image του και με γελοίες αχρείαστες φιέστες, το τι πραγματικά θέλει να κάνει ας το αποδείξει με έργα -ουσίας- και όχι με παιδαριώδεις θεατρινισμούς ας αντιληφθεί ότι ο δήμος και οι δημότες του δεν είμαστε μαο-μαο ούτε ζούμε την περίοδο της εθνοσωτήριου χούντας με άρτον και θεάματα.

  2. Λαερτη ασχολήσου με τίποτε άλλο αγόρι μου. Εσένα ότι και να σου κάνει ο δήμαρχος πάλι κάτι θα σου φταίει. Μέχρι χθες έλεγε παραμύθια τώρα που σας τα έριξε στη μούρη πάλι διαμαρτυρεστε. Εντάξει ξέρουν όλοι ότι ενδιαφέρεστε για τον τόπο μην το δείχνετε τόσο. Το καταλάβαμε…….. Όσο για την επίδειξη καλά σας έκανε για να το χωνεψετε

    1. και τι είσαι ρε Ν. Π ο προστάτης του δημάρχου που κουνά το δάχτυλο σε όποιον έχει την αντίθετη άποψη, η σε όποιον δεν του αρέσουν η δεν τρώνε αμάσητα τα έργα και τις μέρες του κου Λεβεντάκη.

      Ο δήμαρχος όπως κάθε δημόσιο πρόσωπο που εκτίθεται είτε αρέσει είτε δεν αρέσει υπόκειται σε κριτική αρνητική η θετική, αν εσύ είσαι ικανοποιημένος οκ μαγκιά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη κριτική θα τη θάψουμε γιατί δε μας βολεύει.

      Τ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ κάνουν αυτό που θα έπρεπε να κάνει η όποια αντιπολίτευση, να στηλιτεύει και όχι μόνο αυτό που θεωρεί στραβό, αυτόν που θεωρεί ότι κοροϊδεύει με τις πράξεις του, τη νοημοσύνη του Φιλιατρινού λαού, κάντε λοιπόν τη δουλειά σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν τη δική τους, εξάλλου όλοι κρίνονται τη κατάλληλη στιγμή, αν είστε οκ δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, αν όμως!

  3. Ανυπότακτοι αριστερισκοι κουρασατε όλους του συντοπίτες,αν κάνατε και καμμιά δουλειά πέρα από τα ασχολείστε με τον δήμαρχο θα ήταν καλό………….ααα και αυτόνομα Φιλιατρά το ξεχάσατε!!

  4. Έπρεπε να βγει ένας Λεβεντάκης να βάλει σε τάξη τον δήμο… Είδαμε και τους άλλους δημάρχους το τι έκαναν χρόνια τωρα.
    Από πού να ξεκινήσω δεν ξέρω.
    Να πω για τον τότε δήμαρχο που το μόνο που σκεφτόταν ήταν η κούπα το κρασί και το πότε θα πάει στα ξενυχτάδικα να πιει τα ουίσκια του??
    Να πω για τον άλλο δήμαρχο που έτρωγε της δαπάνες με χρυσά κουτάλια και ένα τσιμεντάρισμα δεν είχε κάνει ποτέ, ούτε έξω από το σπίτι του.
    Πέρασαν τόσοι δήμαρχοι και κανένας δεν έκανε τίποτα γιατί δεν λέτε γι’αυτούς κύριοι?? Σας άρεσε η κοροϊδία???
    Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο να πράξει όπως ξέρει. Είδαμε και τους άλλους δημάρχους πως στρογγυλό κάθησαν τον απαφτό τους στην καρέκλα και δεν τους ένοιαζε καρφάκι για τον δήμο και τους πολίτες.
    Είμαι 62 χρονών και κανένας δήμαρχος πέρα του Κυρίου Ξύγκα και του κυρίου Λεβεντάκη δεν ήταν κανένας άξιος για αυτή την θέση.
    Όλοι άχρηστα αντικείμενα καθησμένα σε πλατιές πολυθρόνες να τρώνε και να πίνουν εις υγεία των κορόϊδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button