Τοπικά Νέα

Τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” κατά του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Δείτε τι αναφέρει Δελτίο Τύπου

Ο ΠΟΝΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Συνδημότες του Εμπορικού Συλλόγου της όμορης πόλης και έδρας του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας. Ο τοποσωβινισμός σας πάντα έβγαζε μάτια και όσοι δεν τον έβλεπαν, είναι μόνο αυτοί που έχουν συμφέρον να μη τον βλέπουν.
Με την τελευταία σας ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία του ΑΤΜ «Πειραιώς» στην πόλη σας, έπεσε και η τελευταία καλύπτρα του τοποσωβινισμού σας! Όσο για το αίτημά σας να μπουν παγκάκια για να ξαποσταίνουν έξω απ΄ το εν λόγω κατάστημα «…κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τριφυλίας…» σας τονίζουμε ότι είναι ένα κακό θέατρο. Και γι΄ αυτή σας την κακή υποκριτική ευγένεια, ισχύει το λαϊκό γνωμικό: «να σε κάψω Γιάννη, να σ΄ αλείψω λάδι».
Χωρίς συμμετρική πολιτική, ο Δήμος αυτός δεν μπορεί να σταθεί. Καταλάβετέ το. Οπότε αντί να ζητάτε και δεύτερο ΑΤΜ, τη στιγμή που στον ίδιο Δήμο στις γειτονικές και μάλιστα πιο παραγωγικές πόλεις – έκλεισαν και κλείνουν υποκαταστήματα Τραπεζών, τολμήστε επιτέλους ν΄ αγωνιστείτε – αν μπορείτε – για μια διοικητική πρακτική συμμετρικής ανάπτυξης. Την «πρακτική Πονηρόπουλου» πρέπει να τη σταματήσετε τώρα!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ
Διότι αυτό συμφέρει τον τόπο και την πατρίδα!

Φιλιατρά, 22 Ιούνη 2022
Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Σχετικά Άρθρα

14 Σχόλια

  1. “Χωρίς συμμετρική πολιτική, ο Δήμος αυτός δεν μπορεί να σταθεί”, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ το λέτε και από μόνοι σας και πολύ σωστά μάλιστα χρησιμοποιείτε το “συμμετρική πολιτική”, λόγω λοιπόν ότι δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει “συμμετρική πολιτική” διότι δεν ζούμε σε καμιά Νορβηγία αλλά στην Ελλάδα μην έχουμε αυταπάτες, αυτοί κάνουν τη δουλειά τους αλλά και εμείς ας κάνουμε τη δική μας, ας ενεργοποιηθούμε, ο δήμος δεν είναι μόνο η Κυπαρισσία, είναι και οι Γαργαλιάνοι και τα Φιλιατρά όπως τόσα χωριά γύρω γύρω, ότι έπαθαν τα Φιλιατρά χθες με τράπεζες, αστυνομία κλπ κλπ σήμερα συμβαίνει στους Γαργαλιάνους, η φτωχοποίηση/ερημοποίηση δεν είναι θέμα μόνο των Φιλιατρών αλλά της ευρύτερης περιοχής του δήμου Τριφυλίας, ας καταλάβουμε ότι συμφέρον μας είναι μόνο η επιστροφή στο αυτοδιοίκητο με μια δημοτική αρχή που να ξέρει να διαβαθμίζει τις ανάγκες μας όχι με έργα βιτρίνας αλλά με έργα ουσίας.

  2. THN ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ,Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ , Ο ΔΡΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟΠΑΡΧΕΣ ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ…ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ..ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ.

  3. Αυρηλιωνης, Συνεταιρισμός, Βελλισαρης, Μπουλουλης, Λαμπουσης, Μπουλουλη, Ανδρωνης, Ξένος, Λίτσας, Μεσσηνιακή Γη, Λαγκούβαρδος, Καραμποτσος.

    Όλα αυτά είναι ελαιοτριβεία που δραστηριοποιούνται στους Γαργαλιάνους.

    Πόσα ελαιοτριβεία έχει η Κυπαρισσία; Ποιός παράγει περισσότερο λάδι; Ποιός συνεισφέρει περισσότερα στην τοπική οικονομία μέσω της παραγωγής; Ποιός επενδύει διαρκώς στην παραγωγή; Ποιός είναι ο ρόλος μιας τράπεζας;

  4. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΞΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΑ .ΕΠΙΣΗΣ NA ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΜ ΜΑΖΙ !!!! ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ!!!!ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛO PRIDE …ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

  5. Στα Φιλιατρα ειναι τα εξης δεκα:
    1.Φουντας
    2.Παναγοπουλος
    3.Σταθοπουλος
    4.Παναγιωτοπουλος Σ.
    5.Παναγιωτοπουλος Ν.
    6.Κιτσος
    7.Καφιρας
    8.Μειντανης
    9.Χαλιακοπουλος
    10.Σταθοπουλος Γ

  6. Για όσους δεν γνωρίζουν έρχεται η σειρά του ΑΤ Γαργαλιανων ήδη έχουν αποσπασθεί τέσσερις Αστυνομικοί και έπεται η συνέχεια……

  7. Λοιπόν παίδες ο Σπυρόπουλος ποιο πάνω από τ’ Ανυπότακτα Φιλιατρά έχει πρόταση και η πρόταση είναι περί επιστροφής αυτοδιοίκητου, το ερώτημα είναι ποιος είναι μέσα και ποιος έξω απ’ όλο αυτό, ποιος/οι στηρίζουν την εν λόγω πρόταση, η θα κάτσουμε να βλέπουμε μέρα με τη μέρα την πόλη μας να βαλτώνει η θα “κηρύξουμε πόλεμο” στον πόλεμο των συμφερόντων τις μικροπολιτικής που μας ταλανίζει, σε ένα χρόνο και κάτι μήνες θα έχουμε δημοτικές εκλογές ο καθ’ ένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, όχι παιχνίδια, όχι αδιαφορία, όχι ωχαδερφισμός τα περιθώρια έχουν στενέψει δεν υπάρχουν πλέων περιθώρια ν’ αδιαφορούμε.

  8. Οι Γαργαλιάνοι έχουν τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα ελαιοτριβεία όλης της Μεσσηνίας.

    Λόγω των εδαφών και του κλίματος έχουν και αποδόσεις. Λόγω της ιδιοσυγκρασίας των ντόπιων έχουν παραγωγή κάθε χρόνο. Επίσης έχουν τυποποιητες και εμπόρους.

  9. Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει ΠΟΠ Καλαμάτας αλλά ΠΟΠ Τριφυλίας. Ή, τέλος πάντων, και τα δύο.

    Οκ, δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια για το ΠΟΠ, αλλά το πρώτο είναι οι παραγωγοί.

    Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να παρουσιάσουν οι Γαργαλιάνοι στον χώρο της παραγωγής για να αξίζουν την παρουσία ενός τραπεζικού ιδρύματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button