Πολιτική

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία επικράτησε στις εκλογές του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ, στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση την περασμένη Τετάρτη.

Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία πήρε 61 ψήφους κι εξέλεξε 5 έδρες στην 9μελή διοίκηση του Τμήματος. Η ΔΑΚΕ πήρε 30 ψήφους κι εξέλεξε 3 έδρες. Η ΔΑΣ πήρε 17 ψήφους κι εξέλεξε 1 έδρα. Οι Παρεμβάσεις – Κινήσεις πήραν 8 ψήφους.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται: Από την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Συνεργασία οι Δημήτρης Φαββατάς, Κώστας Γαλιώτος, Αριστείδης Κτίστης, Στράτος Χρυσαφίδης και Δημήτρης Πράττης. Από τη ΔΑΚΕ οι Γιώργος Σταυρόπουλος, Παναγιώτης Κάρκαλης, Βασίλης Γεωργιόπουλος. Από τη ΔΑΣ ο Παναγιώτης Μερτίκας.

Τις επόμενες ημέρες ο πλειοψηφών σύμβουλος Δ. Φαββατάς θα συγκαλέσει συνεδρίαση, προκειμένου να συγκροτηθεί το νέο προεδρείο του Ν.Τ.

Στη συνέλευση απηύθυναν χαιρετισμό ο προεδρεύων της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράττης και το μέλος της Εκτελεστικής Γιώργος Πετρόπουλος.

Κατά τη συνέλευση έγινε οικονομικός απολογισμός από τον απερχόμενο ταμία του Τμήματος Κ. Γαλιώτο και διοικητικός απολογισμός από τον απερχόμενο πρόεδρο Δ. Φαββατά. Στη συνέχεια, μέλη της συνέλευσης πήραν το λόγο και ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα των δημοσίων υπαλλήλων και υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button