Lifestyle

Τα είχε με τρεις διαφορετικές κοπέλες, τους «έτρωγε» τα λεφτά, αλλά τελικά τον έπιασαν (vids & pic)

Ο νεαρός… Καζανόβας είχε πάρει 22.000 δολάρια από κάθε μία, όμως μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον έπιασε.

Καζανόβας την είχε δει ένας νεαρός από την Κίνα, ο οποίος τα είχε ταυτόχρονα με τρεις διαφορετικές κοπέλες, όμως αποκαλύφθηκε ο ρόλος του και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Ο Φου, όπως είναι το όνομά του δεν είχε περιοριστεί απλά στην σχέση με τις νεαρές, αλλά τους είχε αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, με δικαιολογία οτι τα χρειαζόταν για την εγχείρηση της μητέρας του.

Μάλιστα μία από αυτές, η Λι, του είχε δώσει και το αυτοκίνητό της, αν και είχε κάποιες υποψίες τον ένα χρόνο που είχαν σχέση. Ποτέ δεν είχε δει την ταυτότητά του, άλλαζε συνέχεια διευθύνσεις, ενώ τον έβλεπε να στέλνει συνέχεια μηνύματα σε έναν συγκεκριμένο αριθμό.

Κάποια στιγμή που βρήκε την ευκαιρία, πήρε κρυφά τον κινητό του και πάτησε την επανάληψη κλήσεις, λέγοντας στην άλλη άκρη της γραμμής: «Ποιος είναι και τι θέλει συνέχεια με τον Φου», για να λάβει την σοκαριστική απάντηση από την Γουέι: «Είναι ο άντρας μου».

Κάπου εκεί λοιπόν άρχισε να ξετυλίγεται το… νήμα της απάτης, η οποία είχε και άλλη μία έκπληξη, καθώς μία φίλη της της Γουέι, τα είχε και εκείνη με τον Φου, ο οποίος όμως χρησιμοποιούσε άλλο όνομα.

Έτσι, την προηγούμενη Δευτέρα συναντήθηκαν όλες μαζί και βρέθηκαν μπροστά του, με τον κινέζο Καζανόβα να προσπαθεί να φύγει, όμως χάρη στην επέμβαση δύο ανδρών που βρέθηκαν στο περιστατικό, ακινητοποιήθηκε μέχρι να έρθει η αστυνομία και να συλληφθεί με την κατηγορία της απάτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button