Τοπικά Νέα

Τα θέματα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δ.Τριφυλίας

Σας καλούμε να έλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 28-03-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00, για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεως για τα πιο κάτω θέματα:

 

  1. Έγκριση ανάληψης δαπανών και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων, προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2018
  2. Έγκριση πρακτικού της επαναληπτικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρων του αιγιαλού και παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος για λειτουργία τροχήλατης καντίνας (αυτοκινούμενης ή μη), για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλωστρών και για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, σε θέσεις αιγιαλού-παραλίας Δ.Τριφυλίας
  3. Έγκριση πρακτικού της επαναληπτικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρων του αιγιαλού και παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος για λειτουργία τροχήλατης καντίνας (αυτοκινούμενης ή μη), για τοποθέτηση ομπρελών-ξαπλωστρών και για εκμίσθωση θαλασσίων μέσων αναψυχής, σε θέσεις αιγιαλού-παραλίας Δ.Τριφυλίας (περιοχές NATURA)
  4. Έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του Ανοικτού Διαγωνισμού «Δημοτική Οδοποιία ΔΕ Αετού»
  5. Συγκρότηση Επιτροπών Διενέργειας Διαγωνισμών & Αξιολόγησης Προσφορών του άρθρου 221, του Ν.4412/2016.
  6. Συγκρότηση Επιτροπών Αξιολόγησης Ενστάσεων του άρθρου 221, του Ν.4412/2016.
  7. Τροποποίηση προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2018 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button