ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Τα πιο όμορφα νανουρίσματα… στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου, πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου (με cd) «Νανουρίσματα», στην «Αποθήκη 186» στους Γαργαλιάνους.

Το Βιβλίο

Το νανούρισμα είναι ο δικός μας τρόπος να συνοδεύσουμε το παιδί μας στον μαγικό κόσμο του ονείρου. Να του κρατήσουμε συντροφιά μέχρι να παραδοθεί στον γλυκό ύπνο και να ταξιδέψει σε όνειρα παιδικά και αθώα.
Νανουρίσματα παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα, σε στίχους Ιωάννη Πάττα και Χρύσας Σκοπελίτου, και πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Γιατράκου, τραγουδισμένα από αγαπημένες φωνές, έρχονται να βάλουν σε λόγο την αγάπη και την φροντίδα. Με την τρυφερή εικονογράφηση της Μαρίνας Στελλάτου.

Τραγουδούν:

Γλυκερία, Γιάννης Κότσιρας, Αλκίνοος Ιωανίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Γρηγόρης Πετράκος, Μάνος Πυροβολάκης, Βίκυ Καρατζόγλου, Μαρία Ελισσαίου, Αθηνά Βέρμη.

Σε ανακοίνωση του συλλόγου σημειώνονται τα εξής:

Υπέροχη παρουσίαση εχθές ημέρα της μητέρας!!!!

Ευχαριστούμε τους συντελεστές του βιβλίου- cd των Νανουρισματων, στιχουργού Ιωάννη Παττα ( του δικού μας παιδιού) και συνθέτη Παναγιώτη Γιατράκου, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Την Μαρία Ελυσσαιου για το πανέμορφο νανούρισμα που μας χάρισε,με την υπέροχη φωνή της. Τα κορίτσια του ΤΕΘ ( Ελένη Πετρόπουλου, Ιωάννα Κορωναίου) για την υπέροχη μεταφορά στην σκηνή του νανουρισματος. Την Χρυσανθακοπουλου Βασιλική για την χορευτική της συμμετοχή. Την Γιουλα Ζαχαροπουλου για την σκηνοθετική επιμέλεια. Την Ζαιμη Γεωργία για την επιμέλεια της ημέρας στα σκηνικά. Το Δημήτρη Αντωναροπουλο για την υπέροχη δουλειά του στον ήχο, εικόνα και φωτισμό. Την Πόπη Τσαουσιδου για την συμμετοχή της στην ομαλή διεξαγωγή της όλης εκδήλωσης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πανέμορφους ανθρώπους που μας στήριξαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή και μας έκαναν την τιμή να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις όμορφες στιγμές. Και τέλος τους χορηγούς της εκδήλωσης μας που πάντα μας βοηθούν όταν τους ζητηθεί. Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων ” Πολίτες σε δράση” .

Δείτε στιγμιότυπα:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button