Τοπικά Νέα

Τα χάρτινα φαρασάκια “ΝΟ ΚΑΚΑ” σε 15 σημεία του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Με το σύνθημα “Η γειτονιά μας είναι το σπίτι μας, την αγαπάμε και τη διατηρούμε καθαρή”, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος τοποθέτησε και προσφέρει σε 15 κεντρικά σημεία δωρεάν για τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής το χάρτινο φαρασάκι/σκουπάκι μιάς χρήσης (ελληνική πατέντα) “NO KAKA”. Με αυτό όλοι μπορούν να μαζεύουν ανέπαφα, οικολογικά και … πολιτισμένα τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας.


Ο σκοπός είναι η συνεργασία όλων για έναν πεντακάθαρο δήμο, η συμβολή στην μείωση της πλαστικής σακούλας και η προστασία της υπέροχης θάλασσα και του πλούτου της.
Ήδη ξεκίνησε το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης και έτσι ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό Πύλου για να παρουσιάσει τη νέα δράση στους μικρούς δημότες. Η συμβολική αυτή, αλλά και ουσιαστική κίνηση έγινε διότι από αυτή την ηλικία διαμορφώνεται η νοοτροπία όλων μας.


Τα 15 κεντρικά σημεία που θα υπάρχουν τα “NO KAKA” δωρεάν από το ειδικό κουτί είναι τα εξής: Πύλος: Δημαρχείο, Λιμάνι, Κέντρο Υγείας, σχολεία. Γιάλοβα: μώλος, περίπατος. Χώρα: αποθήκες, Δημαρχείο. Βλαχόπουλο: Πλατεία, Κορώνη: Δημαρχείο, ναός Παναγίας Ελεήστριας, Φοινικούντα: παιδική χαρά, κεντρικός δρόμος, Μεθώνη: Πλατεία παραλίας, Ηλιοδύσιο (θα τοποθετηθεί), Χανδρινός – Πλατάνια (θα τοποθετηθεί).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button