Τοπικά Νέα

Τα χωριά της Μεσσηνίας αναδεικνύονται χάρη σε έναν μοναδικό φωτογραφικό διαγωνισμό [εικόνες]

Τα χωριά της Μεσσηνίας αναδεικνύονται χάρη σε έναν μοναδικό φωτογραφικό διαγωνισμό, με τίτλο «Υπάρχει λόγος για χωριό».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τρίτου κατά σειρά Ψηφιακού Φεστιβάλ Χωριού που διοργάνωσε η σχολή Αλγόριθμος της Μεσσήνης, σε συνεργασία με τις Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης. Από τις φωτογραφίες που συμμετείχαν διακρίθηκαν φωτογραφίες από τα χωριά Ρίπεσι (Κεφαλόβρυση), Λαντζουλάτο και Αγνάντιο.

Συγκεκριμένα, διακρίθηκε φωτογραφικό υλικό που απέστειλαν ο Περικλής Κανελλόπουλος από το Ρίπεσι Τριφυλίας, ο Σύλλογος Απανταχού Αγναντιωτών για το χωριό Αγνάντιο (Δ.Μεσσήνης) και οι Σπύρος Γεωργακόπουλος και Γιώργος Γεωργακόπουλος  για το χωριό Λαντζουνάτο. Τόσο οι βραβευμένες φωτογραφίες όσο και πολλές από εκείνες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα προβληθούν από τη σελίδα «Στην ομορφιά που χάνεται» (facebook).

Ακόμα, η προβολή τους θα γίνει και σε ομάδες  που έχουν σα στόχο να προβάλλουν τη Μεσσηνία και ιδιαίτερα τα χωριά της. Τον συντονισμό της δράσης του διαγωνισμού, καθώς και την προώθηση του φωτογραφικού υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναλάβει ο Άρης Μπαρκούρας και ο Γιάννης Λάσκαρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button