Αθλητικά

«Τελειώνει» ο Σόλσκιερ από τη Γιουνάιτεντ – Ποια είναι τα φαβορί για τη διαδοχή του

Η χθεσινή βαριά ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ ήταν όπως όλα δείχνουν το τελευταίο παιχνίδι του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων.

Μπορεί ο Νορβηγός να πήρε παράταση με τη νίκη-ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα, όμως ο διασυρμός από την ομάδα του Κλοπ και η πεντάρα φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως αναφέρουν τα Βρετανικά ΜΜΕ, ο νορβηγός προπονητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ακόμη και μέσα στην ημέρα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η αγγλική τηλεόραση στο ημίχρονο του ντέρμπι (με το σκορ στο 4-0 υπέρ των φιλοξενουμένων) μιλούσε για άμεση απόλυση του 48χρονου τεχνικού.

Φαβορί για την αντικατάστασή του είναι δύο παλιόφιλοι, ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Αντόνιο Κόντε. Συγκεκριμένα, ο γάλλος τεχνικός και ο Ιταλός κυκλοφορούν ελεύθεροι και είναι οι δύο καλύτερες λύσεις για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στο Νησί τα δημοσιεύματα για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Γιουνάιτεντ έχουν ξεκινήσει εδώ και βδομάδες, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρεται να έχει συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα ο Ζιντάν, με τον οποίον συνεργάστηκαν εξαιρετικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου κατέκτησαν τρία σερί Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button