Αθλητικά

«Τελειώνει» το κορυφαίο όνομα του Παναθηναϊκού – Τον «σκοτώνει» με 700.000 ευρώ ο Ρόκα

Ο Φεντερίκο Μακέντα ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο, εξαργυρώνοντας την πολύ παραγωγική σεζόν που έκανε, γι’ αυτό και οι  απαιτήσεις τους ξεκινάνε σχεδόν απο τα τριπλάσια, σε σχεση με τις 250.000 ετησίως που καθαρίζει τώρα. Κι αυξάνονται ανάλογα με ομάδα και χώρα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ξέρει πως δεν μπορεί να πάει έστω σε ομάδα μεσαίου επιπέδου της Serie A. Γι’ αυτό και κόντρα σε όσα γράφονται, δεν δείχνει απολύτως καμία πρεμούρα για την επιστροφή του στην Ιταλία. Πόσο μάλλον στην Μπενεβέντο που ανέβηκε (όπως γράφτηκε).

Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι πελάτης στο γραφείο των Ραϊόλα, Μίνο και Έντσο (ξαδέρφια). Βέβαια, ο Μίνο δεν ασχολείται καθόλου μαζί του, αλλά αυτό πιστέψτε μας δεν μειώνει τη δυναμική όσον αφορά στην περίπτωση του Ιταλού φορ. Για να φύγει από τον Παναθηναϊκό, μόνο με τους Ραϊόλα ικανοποιημένους μπορεί να γίνει αυτό. Και η αμοιβή/προμήθεια τους προκαθορίζεται, ανάλογα με το ύψος που θα φτάσει το ποσό πώλησης του Μακέντα. Ξεκάθαρο αυτό…

Ο Φεντερίκο Μακέντα δύσκολα θα πουληθεί τον Αύγουστο, με τους όρους του Παναθηναϊκού και πιο εύκολα θα πουληθεί τον Σεπτέμβριο με τους όρους των Ραϊόλα

Πάμε τώρα και στο ρεπορτάζ:

Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε να προσφέρει 600+100.000 ευρώ (βελτιωμένη προσφορά) στον Μακέντα, παρά τη χυλόπιτα που έφαγε. Θεωρεί πως αν πάρει με το μέρος του την πλευρά του άσου, μετά θα μπορεί “χορέψει” τον Τσάβι Ρόκα. Έλα όμως, που ο Ιταλός στραικερ δεν θέλει να ακούει για Βελιγράδι…

Απο το Ντουμπάι όντως υπάρχει ομάδα που έχει κάνει προτάσεις σε Μακέντα και Παναθηναϊκό αλλά ούτε η μία, ούτε η άλλη ξεπερνούν τα 800 και τα 700 χιλιάρικα αντίστοιχα. Μάθαμε πως η αραβική ενδιαφερόμενη ομάδα σίγουρα δεν είναι αυτή του Κόντε και πιθανότατα πρόκειται για τη Χάτα, δηλαδή την ομάδα που θα κοουτσάρει ξανά ο Χρήστος Κόντης. Παρεμπιπτόντως ο Μακέντα δεν… ξετρελαίνεται να πάει στον Κόλπο κι αν συμβεί θα το κάνει μόνο για τα λεφτά. Γι’ αυτό ζητάει ετήσιο συμβόλαιο με ποσο 7 ψηφίων!

Την προηγούμενη εβδομάδα με κάθε μυστικότητα βρέθηκε στην Αθήνα ο Έντσο Ραϊόλα, συνοδευόμενος από ένα συνεργάτη του στο γραφείο, τον Μάσιμο. Φέρεται να συναντήθηκαν πάνω από μια φορά με τον Τσάβι Ρόκα για τον Μακέντα!

Τρανή απόδειξη πως ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ θέλει να απαλλαγεί από τον Μακέντα, είναι πως στις συζητήσεις του με τους δύο Ιταλούς ατζέντηδες του, δεν τέθηκε ούτε… μισή φορά το ενδεχόμενο/προοπτική να ανανεώσει πρόωρα, με αναπροσαρμογή αποδοχών. Μίλησαν για πώληση, χρήματα και το μέλλον σε… άλλες πολιτείες του Φεντερίκο αλλά δεν έγινε καμία νύξη για ανανέωση. Και το απορίας άξιον είναι τι θα συμβεί αν τελικά μείνουν μπουκάλα στον Παναθηναϊκό και το επόμενο 4ημερο δεν έρθει πρόταση ή προτάσεις για τον Μακέντα.

Και για να κλείσουμε, στην παρούσα φάση, το φάκελο Μακέντα, ο Τσάβι Ρόκα ξέρει πως η τιμή πώλησης του έχει ταβάνι τα 1,3 εκατ. ευρώ. Χωρίς να το λένε βέβαια στο τέλος και με μια 700άρα θα τον δώσουν. Ειδικά… Σεπτέμβριο μήνα.


sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button