Τεχνολογία

Τελικά, μπορούμε να δούμε ποιος είδε το προφίλ μας στο Instagram; Τι ισχύει και τι δεν ισχύει!

Το Instagram είναι μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες μηνιαίως να συνδέονται για να δουν εικόνες/βίντεο και άλλα που δημοσιεύονται από την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα τους.

Υπάρχουν πολλοί που δημοσιεύουν πράγματα καθημερινά, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που απλώς παραμονεύουν παρακολουθώντας τους λογαριασμούς άλλων χρηστών…

Εάν είσαι φανατικός Instagrammer, θα θέλεις το προφίλ σου να αρέσει και να εκτιμάται. Αυτός είναι ο λόγος που θέλεις να μάθις ποιος βλέπει το προφίλ σου στο Instagram (καλά ίσως όχι μόνο αυτός…).

Πώς μπορεί λοιπόν κανείς να παρακολουθεί ποιος βλέπει τον λογαριασμό του στο Instagram; Μπορείς να μάθεις ποιος έχει δει το προφίλ σου; Ας απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις.

Τεχνικά, δεν υπάρχει κανένας απλός ή σταθερός τρόπος για να ελέγξετε ποιος έχει δει τη σελίδα IG σας. Το Instagram δεν διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία για να ενημερώνει τους χρήστες ποιος έχει ελέγξει το προφίλ τους. Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι η ιδιωτικότητα. Οι χρήστες που δεν κάνουν αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους, αλλά απλώς κάνουν check out και τους αρέσουν οι αναρτήσεις άλλων, ενδέχεται να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή εάν αποκαλυφθούν τα like και οι απόψεις τους. Αυτό θα οδηγήσει σε μείωση της αφοσίωσης στην εφαρμογή και είναι κακό για τις επιχειρήσεις. Παρόλο που αυτά τα άτομα δεν δημοσιεύουν, εξακολουθούν να καταναλώνουν τον ίδιο αριθμό διαφημίσεων με όλους τους άλλους και εάν η δραστηριότητά τους αρχίσει να γίνεται δημόσια, ενδέχεται να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή εντελώς.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές τρίτων που ισχυρίζονται ότι σε βοηθούν να μάθεις ποιος έχει δει τη σελίδα σου. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Play Store και στο App Store και ισχυρίζονται ότι σε ενημερώνουν ποιος βλέπει το προφίλ σου εάν τους δώσεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο Instagram. Η αξιοπιστία τους όμως αμφισβητείται…

Μερικές από αυτές τις εφαρμογές είναι το Social View, Follower Analyzer, Profile + και άλλες. Αυτές οι εφαρμογές δεν είναι ασφαλείς για συσκευές και αποτελούν σημαντική απειλή για την ασφάλεια των δεδομένων σου. Ο λογαριασμός σου στο Instagram μπορεί ακόμη και να αποκλειστεί εάν εντοπιστείς ότι χρησιμοποιείς τέτοιες εφαρμογές …

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button