Αθλητικά

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Παρθενικό γκολ για τον 15χρονο Αλεξανδρόπουλο!

Ημέρα των… 15άρηδων ήταν η Κυριακή στα Μεσσηνιακά γήπεδα καθώς εκτός από την παρθενική συμμετοχή του Πάρη Τσιγαρίδη σε αγώνα Εθνικής κατηγορίας, ένας άλλος συνομήλικός του, ο Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος του Τέλου Άγρα, πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Α’ τοπική.

Ο νεαρός επιθετικός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, στην ευρεία νίκη επί του Μιλτιάδη, σημειώνοντας το 5ο γκολ της ομάδας του.

Ο Αλεξανδρόπουλος αποτελεί στέλεχος της Μικτής Νέων Μεσσηνίας ενώ ήταν μέλος πέρυσι της Παίδων στην σπουδαία πορεία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Ο Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος υποστηρίζει και επιμένει στο πλάνο ανάδειξης των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αναφέρει τα εξής.

Έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, θεωρώ πως το μεγάλο κέρδος των ομάδων θα είναι να εμπιστευτούν τα μικρότερα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η στόχευσή μας και αυτό το όφελος για τους συλλόγους και το ίδιο το ποδόσφαιρο στην Μεσσηνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button