Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Τεράστια κινητοποίηση στην Καλαμάτα για την 7χρονη Αναστασία που δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της!

Τεράστια κινητοποίηση υπάρχει εδώ και μέρες για την 7χρονη Αναστασία που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Η μικρή θα πρέπει να ταξιδέψει στην Αμερική για να εγχειριστεί, όμως το κόστος είναι τεράστιο, αγγίζοντας τα 700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το tharros.gr από τη στιγμή που έγινε γνωστό το όλο ζήτημα, αρκετοί με διάφορους τρόπους συμμετέχουν στη συγκέντρωση χρημάτων, όπως έκανε η οικογένεια του Περικλή Παναγιωτόπουλου στη μνήμη του. Επίσης, έχει διοργανωθεί μαραθώνιος αγάπης, προβολή ταινίας, ενώ δεκάδες κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης. Άλλα, δε, καταστήματα θα προσφέρουν τα έσοδά τους για αυτό το σκοπό.

Απόψε στις 20:30 η Δημοτική Φιλαρμονική θα δώσει συναυλία στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δίδονται επίσης για αυτό το σκοπό. Να σημειωθεί ότι μέσω Facebook στην αρχή γνωστοποιήθηκε ένας τραπεζικός λογαριασμός, όμως στη συνέχεια αποσύρθηκε, με τη μητέρα της μικρής να ζητά να μη γίνονται καταθέσεις σε αυτόν, αφού είναι προσωπικός. Για το λόγο αυτό δεν είναι δυνατή η ανάληψη χρημάτων για τέτοιους λόγους. Απαιτείται ειδικός λογαριασμός (ερανικός), τον οποίο η οικογένεια προσπαθεί να δημιουργήσει και όταν αυτό γίνει, θα ανακοινωθεί.

Μέχρι τότε, όπως η μητέρα της μικρής Αναστασίας έκανε γνωστό μέσω Facebook, όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνούν με τρία άτομα που η οικογένεια έχει ορίσει. Ειδικότερα, λοιπόν, όσοι θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες της μητέρας, η οποία ευχαριστεί καταρχάς όσους ενδιαφέρονται για τον αγώνα της μικρής Αναστασίας.

Ακολουθεί η ανάρτηση – οδηγία

«Αγαπητοί μου, θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλη την πόλη της Καλαμάτας που έχει ξεσηκωθεί να μας δώσει όλη της την αγάπη και ανθρωπιά. Επειδή εμείς δεν είμαστε στην Καλαμάτα τώρα και δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο της κατάστασης με τους κουμπαράδες, και θέλουμε όλοι οι άνθρωποι που έδωσαν έστω και ένα ευρώ για εμάς να νιώθουν ασφαλείς, αναθέσαμε σε 3 πολύ δικούς μας ανθρώπους να μαζεύουν τους κουμπαράδες και να κάνουν τις καταθέσεις.

-Στη δικηγόρο μας Anastasia Liokoura (τηλ. 6932904072 mail: anastliok@gmail.com

-Στην ξαδέλφη μας Γωγώ Τριάντου (τηλ. 6956768007)

και στη φίλη μας Irini Doulami, που μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Facebook.

Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και έχουν δώσει πραγματικό αγώνα για εμάς και την Αναστασία και τους ευχαριστούμε πολύ για τη δύναμη ψυχής και το απόθεμα αγάπης που διαθέτουν κάθε ημέρα για εμάς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button