Κόσμος

Την απήγαγε serial killer, τη βίασε αλλά κατάφερε να δραπετεύσει

,Η Κάρα Ρόμπινσον Σαμπερλέν το 2002 πότιζε τον κήπο της φίλης, όταν αυτή έκανε μπάνιο, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε να της δώσει κάποια νεανικά περιοδικά. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο άνδρας έβγαλε ένα όπλο και την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Την μετέφερε στο διαμέρισμά του, όπου τη βίαζε και την κακοποιούσε για 18 ώρες. η 15χρονη Κάρα δεν το έβαλε κάτω και με όσες δυνάμεις είχε μάζευε πληροφορίες για το που βρισκόταν. Κοιτούσε τους λογαριασμούς στο ψυγείο, την αλληλογραφία του απαγωγέα και προσπαθούσε να ακούσει τις συνομιλίες του στο τηλέφωνο.

Έμεινε ξύπνια και όταν κατάλαβε ότι ο απαγωγέας είχε κοιμηθεί έσπασε τη πόρτα και έτρεξε στο δρόμο όπου για καλή της τύχη περνούσε στον έρημο δρόμο ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός την μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του δράστη.

Όταν βρέθηκε σε μια απομακρυσμένη περιοχή, ο απαγωγέας προτίμησε να αυτοκτονήσει από το να παραδοθεί. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης είχε σκοτώσει 3 ανήλικα κορίτσια, και ότι ήταν serial killer.

Από τότε άλλαξαν οι προτεραιότητες της Κάρα, έδωσε εξετάσεις και εργάστηκε στην αστυνομία, στο τομέα εξιχνίασης απαγωγών και φόνων, με εξειδίκευση στο DNA και τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Σήμερα δίνει συμβουλές για το πως πρέπει να δράσουμε αν βρεθούμε σε ανάλογη περίπτωση μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Για παράδειγμά, πρόσφατα κάποιος την ρώτησε τι πρέπει να κάνει ένα άτομο εάν εμφανιστεί κάποιος και με την απειλή όπλου τον αναγκάσει να πάει κάπου. Όπως είπε: «Νούμερο 1: οι απαγωγές από ξένους δεν είναι συνηθισμένες. Νούμερο δύο: όταν συμβαίνουν, αρκετά συχνά, εάν κλωτσήσετε, ουρλιάξετε, φωνάξετε, κάνετε μεγάλη φασαρία, προσπαθήσετε να τρέξετε, δεν θα σας κυνηγήσουν. Ειδικά, εάν βρίσκεστε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Ωστόσο, μερικές φορές δε συμβαίνει αυτό. Μερικές φορές, μπορεί και να σας πυροβολήσουν. Ή να σας κυνηγήσουν. Μπορώ να σας δώσω την δική μου συμβουλή: Εάν εγώ φώναζα, κλωτσούσα και ούρλιαζα, τότε πιθανότατα δεν θα με απήγαγε. Και το ήξερα αυτό. Αλλά όταν έχεις ένα όπλο στο κεφάλι σου, είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις αυτά τα πράγματα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button