ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Την αριστούχο Γαργαλιανιώτισσα Αλεξάνδρα Αναστασοπούλου βράβευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας [εικόνες – βίντεο]

Μια Γαργαλιανιώτισσα μεταξύ των “Πρώτων εκ των Πρώτων” αποφοίτων Λυκείου που βραβεύτηκαν από τον Προέδρο της Δημοκρατίας 

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαϊου, στην Παλαιά Βουλή, η βράβευση των “Πρώτων εκ των Πρώτων” αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος “Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία” που έχει καθιερώσει στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης η Eurobank.

Η Αλεξάνδρα Αναστασοπούλου ήταν μεταξύ των 58 αριστούχων που βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπιο Παυλόπουλο, για τον βαθμό που κατάφερε να συγκεντρώσει στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2018.

Η Αλεξάνδρα, η οποία σήμερα είναι πρωτοετής φοιτήτρια της Ιατρικής στην Αθήνα, ήταν απόφοιτος του Γενικού λυκείου Γαργαλιάνων και πέτυχε να συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο βαθμό στις πανελλαδικές εξετάσεις από όλους τους επιτυχόντες του νομού Μεσσηνίας.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button