Υγεία

Την επιστροφή των ανεμβολίαστων συναδέλφων τους ζητεί το Σωματείο Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας

Την επιστροφή των ανεμβολίαστων συναδέλφων τους υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή, ζητεί η διοίκηση του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, ζητεί “να επικρατήσει από τους αρμοδίους (κυβέρνηση και υπουργείο) ψυχραιμία, αποστασιοποίηση από κάθε λογική και πρακτική επιβολής και ρεβανσισμού και να επανεξεταστεί άμεσα η επιστροφή των συναδέλφων μας που είναι σε αναστολή, ώστε και οι ίδιοι να ανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό και το σύστημα να ανακουφιστεί, ώστε να μπορέσει να προσφέρει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας του”.

Παρατηρεί ότι “όπως, άλλωστε έχουμε ξανατονίσει: Δεν περισσεύει κανείς”.

Το αίτημα αυτό απευθύνεται εγγράφως στο υπουργείο Υγείας, την 6η ΥΠΕ και τη διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας και σε άλλους φορείς της υγείας.

Μεταξύ άλλων, η διοίκηση του σωματείου επισημαίνει “την αμείλικτη πραγματικότητα των ανεξάλειπτων αναγκών και των σοβαρών ελλείψεων του ΕΣΥ σε προσωπικό, κάτι που η πανδημία τόνισε με τα πιο έντονα χρώματα, που οδήγησε σε εξάντληση στο προσωπικό που απέμεινε να εργάζεται πάνω από τα όρια των αντοχών του για πάνω από ένα χρόνο, ειδικά μετά την απομάκρυνση χιλιάδων συναδέλφων λόγω αναστολής”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button