Τοπικά Νέα

Τη Δευτέρα ανακοινώνει υποψηφιότητα για τον δήμο Τριφυλίας ο Γιώργος Λεβεντάκης

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον δήμο Τριφυλίας θα προχωρήσει τη Δευτέρα ο Φιλιατρινός εφοπλιστής, Γιώργος Λεβεντάκης, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα του gargalianoionline τον περασμένο Φεβρουάριο με τίτλο, Εμφάνιση Λεβεντάκη ως υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας στον χορό του Τέλου Άγρα στους Γαργαλιάνους”, που τον ήθελε να ενδιαφέρεται να καταθέσει υποψηφιότητα!

Ο κ. Λεβεντάκης έχει καλέσει τα μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στα Φιλιατρά, όπου αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του έχουν προχωρήσει σε καταγραφή προβλημάτων προκειμένου να καταρτίσουν το σχέδιο δράσης για το δήμο που ως στόχο θα έχει τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων κι επισκεπτών, αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Έτσι πάμε γερά. Να και ένας υποψήφιος που όχι μόνο έχει δουλέψει, αλλά είναι επιφανής επιχειρηματιας και αγαπάει τον τόπο του, που μαραζώνει από τους ρεμπεσκεδες πολιτικαντηδες της οκας, τα γνωστά παχυδερμα της ψαρόσουπας και του fb. Πιστεύουμε ότι κόβει το μάτι του και δεν θα συμβιβαστεί με την σαβούρα των σημερινών συμβούλων: ζουμπά, ραταπλαν, χαζοκουταβο, μαθουσάλα, μουγκασαλή καΙ άλλους. Και αν το κάνει θα τους χρησιμοποιησει για να εκλεγεί και μετά θα τους πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button