ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου η 1η Εκπτωτική Λευκή Νύχτα στους Γαργαλιάνους

lefkinixtagarg


Μια μεγάλη γιορτή που θα φωτίσει την πόλη! «Στηρίζω, συμμετέχω, προβάλλω την πόλη μου», το σύνθημα του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.
Το πρόγραμμα της 1ης Λευκής Νύχτας Γαργαλιάνων έχει ως εξής:
Την έναρξη της βραδιάς θα πραγματοποιήσουν οι Φιλαρμονικές του δήμου Τριφυλίας. LIVE μουσική στο Πάρκο με τους HARD DISK DRIVE and Friends (Μπροστά από τη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη). Τέσσερα μουσικά σχήματα τοποθετημένα σε διάφορα σημεία της πόλης θα ταξιδέψουν τον κόσμο με τις νότες τους. Έντεχνο, έντεχνο ροκ, λαϊκή αλλά και κρητική μουσική! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων διοργανώνει την ομαδική έκθεση “mosaic” στο “OPEN STUDIO” από την 1η Ιουλίου έως και τις 7 Ιουλίου (Οδός Αθανασίου Κοκκώνη 5). Προβολή κινηματογραφικών αφιερωμάτων από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας / Παραγωγή – Σκηνοθεσία A. JorJini Cinematography, χορηγία του κ. Κωνσταντόπουλου Διονυσίου (Κεντρική Πλατεία). Χορευτικά δρώμενα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων θα διασκεδάσουν στους δρόμους τους επισκέπτες. Bubble Show “LA PETITE MARGUERITE”, σόου από έναν ανιματέρ με μικρές, μεγάλες και τεράστιες σαπουνόφουσκες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους (Κεντρική Πλατεία). Ακροβάτες – Σκηνοβάτες θα μαγέψουν με την παράστασή τους σε ελληνικούς και latin ρυθμούς.
Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά ως αργά με κεράσματα, διαγωνισμούς, προσφορές και πολλές εκπλήξεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button