Τοπικά Νέα

Τι είπε ο Θεοδωρικάκος για το Α.Τ. Φιλιατρών από την Καλαμάτα

Κατά την σημερινή επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας μετά τη σύσκεψη που είχε με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και ανάμεσα στα ερωτήματα που τεθήκαν ήταν και το πάγιο αίτημα των κατοίκων των Φιλιατρών για την επαναλειτουργία του Α.Τ. της πόλης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος απατώντας, αναφέρθηκε γενικά και όχι στην συγκεκριμένη περιοχή, σημειώνοντας πως ένα κτίριο δεν προσθέτει ασφάλεια από μόνο του, αλλά η παρουσία της αστυνομίας σε μια περιοχή πρέπει να είναι το ζητούμενο. Ανέφερε δε, ότι για το σχεδιασμό των τμημάτων υπεύθυνος δεν είναι ο ίδιος αλλά η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: “Δεν είναι θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, υπάρχει η ηγεσία της αστυνομίας, τόσο αρχηγός και το αρχηγείο. Αυτό που έχω να σας πω, όχι για τα Φιλιατρά, δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, είναι ότι αυτό που πρέπει να θέλει ο κόσμος είναι την παρουσία της αστυνομίας εκεί που την χρειάζεται. Το να υπάρχει ένα κτίριο που να λέγεται Αστυνομικό Τμήμα και χρειάζεται 10 αστυνομικούς να φιλάνε το κτίριο αυτό δεν αφορά την ασφάλεια των πολιτών. Επομένως πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα, το πόσα αστυνομικά τμήματα έχουμε δεν έχει σχέση με το πόσο ασφαλείς είναι οι πολίτες. Οι πολίτες είναι ανάλογα ευχαριστημένοι, ή όχι, από την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας εκεί που την χρειάζονται”.

Σχετικά Άρθρα

10 Σχόλια

  1. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, διότι έρχονται εκλογές σε κανά δυο μήνες και αντιπαρέρχεται επιμελώς τις όποιες ευθύνες έχει η κυβέρνηση και το υπουργείο στο οποίο προΐστανται, εύκολος τρόπος να ρίξει τις ευθύνες στην ηγεσία της αστυνομίας και στον αρχηγό της λες και η αστυνομία είναι αυτή που κάνει ότι θέλει χωρίς κανένα πολιτικό σχεδιασμό από το αρμόδιο υπουργείο και κάτω από τις εντολές του πολιτικού τους προϊστάμενου.
    ΥΓ Ο κος Λεβεντάκης σαν δήμαρχος Τριφυλίας είχε κανονίσει κάποια συνάντηση με τον Θεωδορικάκο η μπα; η μήπως τα προβλήματα του δήμου αρχίζουν και τελειώνουν μόνο στις πλατείες;

    1. Έτσι του είπε φιλιατρινός μέντορας : «κάνε τρεις πλατείες Κυπαρισσία,Φιλιατρά και Γαργαλιάνων και έτσι θα ξαναγίνεις Δήμαρχος»Νομίζουν ότι ηΤριφυλία είναι νύφη του Θερμαϊκού.Κούνια που τους κούναγε…

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,
    ΕΧΟΥΜΕ , ΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΧΙ ΚΤΗΡΙΟ…ΑΛΛΑ ΔΟΜΗ.
    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
    ΜΕΛΟΣ TΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974.

    1. Κε Παπαθεοδοσίου εδώ μας κοροϊδεύει ο υπουργός κατάμουτρα θεωρώντας μας σίγουρα ηλίθιους και εσείς ελπίζετε σε μια αναθεώρηση της άποψης του; όλα έχουν και το οριό τους δεν νομίζετε; αλλά οι εκλογές έρχονται, με το ίδιο τρόπο λοιπόν και με το ξεδιάντροπο θράσος που μας τη λέει ας του δείξουμε και εμείς ότι τελικά δεν ειμαστε τόσο χάπατα όσο πιστεύει.

  3. Εκείνος ο Δήμαρχος Τριφυλίας, που προεκλογικά έταζε περιπολικά και ιδιωτική αστυνομία, επαναλειτουργία όλων των αστυνομικών τμημάτων που έκλεισαν και τόσα άλλα, που ήταν ρε παιδιά; Που χάθηκε; Δεν έμαθε ότι ήρθε ο Υπουργός στη Μεσσηνία; Ρωτάγανε οι δημοσιογράφοι για την Τριφυλία και όχι ο Δήμαρχος. Τόσο πολύ ενδιαφέρθηκε…

    1. Ο Δήμαρχος ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει για τις πλατείες Γαργαλιάνων και Φιλιατρών. Τι να πρωτοκανει ο άνθρωπος; Οι υποσχέσεις έχουν βάθος οκταετίας. Θα τον εκλέξουμε άλλη μία τετραετία Δήμαρχο και όλα θα τα τελειώσει.

  4. Βασίλη Παπαθεοδοσίου θέτεις το ζήτημα ακριβώς όπως είναι και πολύ καλά εννοείς ότι για τα Φιλιατρά δεν έχει υπάρξει ακόμα δικαίωση. Μνήμη έχουμε, για τα βασικά τουλάχιστον.

  5. Εγώ αδέρφια έχω εμπιστοσύνη στον Άριστο μεταξύ των πρώτων κύριο Τάκη. Τον πρώην αρχιΚνίτη, τον πρώην ΠΑΣΟΚο και Μέγιστο Αναμορφωτή της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως!!!! (τέτοια Αναμόρφωση ούτε η Χούντα δεν θα έκανε….μόνο τους Δημάρχους δεν αντικατέστησε!!!!)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button