Πολιτική

Τον Γ. Παπανδρέου θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Τσίπρας;

Ένα νέο πρόσωπο ακούστηκε στην κούρσα για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του ανοίγματός του ΣΥΡΙΖΑ στη δεξαμενή των ψηφοφόρων του κέντρου.

 Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κίνηση αυτή ενδέχεται να έχει ως στόχο το Κίνημα Αλλαγής και την αμφισβήτηση που εξέφρασαν ορισμένοι προς το πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έδωσε το παρών στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Παύλος Γερουλάνος έθεσε ακόμα και θέμα ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην κεντροαριστέρα, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκφραστεί θετικά για προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι η απλή αναλογική, τάχθηκε υπέρ και της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «συμπαθή» και «χαρισματικό»..

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ένα άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της κεντροαριστέρας, με άτομα που έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό όντας στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου να περνούν το κατώφλι της Κουμουνδούρου.

www.parapolitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button