Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Τοπικοί σύμβουλοι Φιλιατρών σε Λεβεντάκη για την πλατεία: “Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς για να αποφασίζετε και να διατάζετε”

Τοπικοί σύμβουλοι των Φιλιατρων με ανακοίνωσή τους απαντούν στα όσα τους είχε καταλογίσει ο δήμαρχος για το θέμα ανάπλασης της πλατείας της πόλης μετά την συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου την περασμένη Τρίτη.

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά στην απάντησή τους, «Μια λύση υπάρχει κύριε Δήμαρχε. Να αποφασίσετε να κάτσετε να συζητήσετε και να ενημερώσετε τους πάντες. Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς για να αποφασίζετε και να διατάζετε».

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τους Διονύση Καραβίτη (προέδρος), Παναγιώτα Ζερμπίνου και Γιάννη Λυγγουνό:

Μετά την τελευταία ανακοίνωση του κ. Δημάρχου Τριφυλίας μας γεννήθηκαν μερικές απορίες :

1ον Από που προκύπτει πως για να συνεδριάσει ένα τοπικό συμβούλιο πρέπει να είναι ενήμερη η δημοτική αρχή; Αλήθεια η τελευταία καλεί ως οφείλει τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων στις δημοτικές συνεδριάσεις; Γνωρίζετε άλλωστε ότι σε θέματα των πόλεων τους δικαιούνται και ψήφο. Ως προς τι λοιπόν το παράπονο;

2ον Θέλετε να μας πείτε όσες φορές ζητήσαμε πληροφόρηση για πολλά θέματα και κυρίως για την πλατεία ποια ήταν η απάντησή σας; Θα σας πούμε εμείς. Πάντα οι “αρμόδιοι” μας έλεγαν “όταν θα έρθει η ώρα” . Αλλά τι συζητάμε; Εδώ είδαμε ότι δεν έχουν πληροφόρηση ούτε μέλη της διοίκησης σας.

3ον Έχετε την εντύπωση πως υπάρχει έστω και ένας που να ενδιαφέρεται να επιδείξει το όχημά του (δεν έχουμε άλλωστε άξια λόγου) και όχι να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της πόλης και των επιχειρήσεων γύρω από την πλατεία; Έχετε την εντύπωση ότι την ασφάλεια των παιδιών μας θα την καλύψετε με το να μικρύνουν οι δρόμοι για να παίζουν τα παιδιά μας; Χώρος να παίζουν είναι το κέντρο της πλατείας το οποίο έχετε επιλέξει να μικρύνετε επικίνδυνα. Όχι οι δρόμοι αυτής. Όπως και η παιδική χαρά που είμαστε απόλυτα θετικοί στην ανάπλαση της.

4ον Μήπως τελικά μεγάλο μέρος του ποσού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αχρείαστα πράγματα που μόνο προβλήματα θα φέρουν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για άλλα έργα υποδομής στην πόλη μιας και επιτρέπεται από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης;

5ον Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αντιπολίτευση κάνετε εσείς στον εαυτό σας με τις επιλογές σας και με την απαξίωση προς εμάς. Όπως και με την επιλογή να μην ενημερώνετε πολίτες, φορείς και αιρετούς της πόλης. Μόνος του αποφασίζει ο καθένας μόνο στο σπίτι του και εκεί εφόσον δεν δημιουργεί προβλήματα στους γείτονες. Όχι για μια ολόκληρη πόλη η οποία μπορεί να είναι γενέτειρα σας και αποφασίσατε να την υπηρετήσετε από αυτό το πόστο, αλλά το ίδιο ισχύει και για μας με την υποσημείωση ότι εμείς και οι οικογένειες μας επιχειρούμε πολλά χρόνια τώρα.

Μια λύση υπάρχει κύριε Δήμαρχε. Να αποφασίσετε να κάτσετε να συζητήσετε και να ενημερώσετε τους πάντες. Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς για να αποφασίζετε και να διατάζετε.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στους τοπικούς συμβούλους της πόλης των Φιλιατρών!! Αυτά να τα δει και να τα ακούσει ο κ.Περιφερειάρχης που αναστάτωσε την πόλη των Φιλιατρών με την ένταξη του έργου σε πρόγραμμα χωρίς να λάβει υπόψη τη βούληση των πολιτών. Μήπως πρέπει να ζητήσει την απένταξη;

  2. Επιτέλους μετά τ’ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ το τελευταίο καιρό βλέπουμε δημοτικούς συμβούλους να παίρνουν ξεκάθαρη θέση για την κεντρική πλατεία Φιλιατρών, ζητώντας από το δήμαρχο κο Λεβεντάκη απαντήσεις, απαντήσεις ξεκάθαρες χωρίς ήξεις αφίξεις.

    Στο δήμαρχο πρέπει να μπει ένα όριο, διότι ο δήμαρχος μάλλον τη θέση του τη βλέπει με μια υπερφίαλη ματιά τσιφλικά και τους δημότες σαν κολίγους, ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι τα Φιλιατρά ΔΕΝ είναι τσιφλίκι του, με την επιμονή του για την αχρείαστη ριζική ανάπλαση της πλατείας κόστους 3+ ευρώ ίσως σε κάποιους ν’ αρχίσουν να γεννιούνται κάποιες περίεργες υποψίες που σίγουρα πολλοί δεν θα ήθελαν να επιβεβαιωθούν.

  3. Συγχαρητήρια Σάκη, Γιώτα, Γιάννη. Τιμάτε την θέση σας λέγοντας καθαρές κουβέντες, χωρίς προσβολές. Μακάρι ο Γιώργος να καταλάβει πριν να είναι αργά, ότι άλλες είναι οι προτεραιότητες των Φιλιατρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button