Κόσμος

Του άρεσε το ψάρεμα αλλά όταν τον τσίμπησε ένα αγκάθι ψαριού κόντεψε να πεθάνει

Ο 60χρονος άνδρας από την Κίνα είχε πάθος με το ψάρεμα. Του άρεσε να πηγαίνει σε βραχώδεις ακτές να δολώνει και να περιμένει με τις ώρες το ψάρι να τσιμπήσει. Προχθές όμως ήταν μια μέρα που θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή αφού κόντεψε να του στοιχίσει τη ζωή.
Καθώς τράβηξε την πετονιά με το ψάρι που είχε τσιμπήσει και πάλευε στο αγκίστρι, δεν πρόσεξε καλά και ένα αγκάθι από την ράχη του ψαριού τον τσίμπησε στο χέρι. Δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να ψαρεύει παρά τον πόνο.
Ύστερα από λίγες ώρες μόνο το χέρι του είχε πρηστεί και είχε γεμίσει με φουσκάλες γεμάτες πύον. Πήγε στο νοσοκομείο και μόλις είδαν οι γιατροί την κατάσταση του τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Είπαν ότι με το τσίμπημα πέρασε στο αίμα του ένα θανατηφόρο βακτήριο το Vibrio vulnificus το οποίο κατατρώει τους μαλακούς ιστούς και τις σάρκες. Μάλιστα το 33% όσων έχουν προβληθεί από αυτό πεθαίνουν.
Η επέμβαση σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είχε επιτυχία, οι γιατροί όμως είναι επιφυλακτικοί για το αν ο κίνδυνος πέρασε και τονίζουν ότι ακόμη υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χρειαστεί να ακρωτηριαστεί το χέρι του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button