Κόσμος

Τούρκος οδηγός διαλύει Ferrari (video)

Όταν η όρεξη για επίδειξη «συναντά» την έλλειψη οδηγικών ικανοτήτων και συνδυάζεται με ένα πανίσχυρο supercar, τα πράγματα τελειώνουν συνήθως με τραγικό τρόπο.

Ακόμη και για εκείνους που έχουν μικρή οδηγική εμπειρία αλλά έχουν το μυαλό… μέσα στο κρανίο τους, η οδήγηση ενός πανίσχυρου σύγχρονου supercar σε δημόσιο δρόμο μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστική εμπειρία.

Στο video όμως που θα δείτε παρακάτω και μας «έρχεται» από την Τουρκία, ο συγκεκριμένος οδηγός δεν φαίνεται να ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των συνειδητοποιημένων ανθρώπων που φροντίζουν τόσο για την δική τους ασφάλεια όσο και για εκείνη των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου.

Ferrari 458 Italia

Στο ατυχές συμβάν το οποίο σημειώθηκε στην Τουρκία πρωταγωνιστεί μια μαύρη Ferrari 458 Italia Spider, η οποία διαγράφει μια σύντομη και άκρως καταστροφική πορεία από τη στιγμή που εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις ενός πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Ο οδηγός της μαύρης Ferrari επιχειρεί να επιδείξει τις ανύπαρκτες -κρίνοντας εκ του αποτελέσματος- ικανότητές του, ωστόσο, πριν καλά-καλά να προλάβει να αντιδράσει και να διορθώσει το φαινόμενο της υπερστροφής, η επαφή του πίσω αριστερού τροχού με το διαχωριστικό διάζωμα αλλάζει τα δεδομένα.

Οι τίτλοι τέλους θα γραφτούν μερικά μέτρα μακρύτερα, με το ιταλικό supercar να σταματά στον μεταλλικό στύλο ενός φωτεινού σηματοδότη με το ρύγχος του να κρέμεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και την αξιοπρέπεια του χειριστή του να ισορροπεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button