Ελλάδα

Το έκανα για πλάκα, ομολόγησε ο νεαρός δράκος των Αμπελοκήπων

biasmos_madata_678426087


Φόβος και τρόμος για νεαρές γυναίκες στην περιοχή των Αμπελοκήπων είχε γίνει ένας νεαρός. Πλησίαζε κοπέλες που περπατούσαν μόνες το βράδυ και αφού τις έριχνε στο έδαφος χρησιμοποιώντας σωματική βία, ασελγούσε σε βάρος τους. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη, διάλεγε τα θύματά του ανάλογα με τα ρούχα που φορούσαν.

Ο 25χρονος έστηνε καρτέρι στα στενά γύρω από τη Μιχαλακοπούλου και τη Φειδιππίδου. Περίμενε να περάσουν νεαρές γυναίκες που ήταν μόνες. Προτιμούσε τα θύματά του να φοράνε παντελόνια και κολάν. Τότε τις πλησίαζε, τις ακινητοποιούσε και τις έριχνε στο έδαφος.

Επτά νεαρές γυναίκες 20-25 ετών έζησαν εφιαλτικές στιγμές. Συνήθως τις έπιανε από το λαιμό και ασελγούσε σε βάρος τους.

«Τον είδα καθαρά. Ήμουν με την πλάτη όταν με έριξε κάτω, είχα γυρίσει και τον είδα. Ούρλιαζα αρκετή ώρα και έτσι αυτός φοβήθηκε» ανέφερει σε μαρτυρία του ένα από τα θύματα.

«Το έκανα για πλάκα» απάντησε ο δράστης όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο νεαρός ιδιωτικός υπάλληλος μένει στη Νέα Σμύρνη και πήγαινε στους Αμπελόκηπους με το αυτοκίνητό του. Συνήθως φορούσε φούτερ με κουκούλα, ενώ κάποια από τα θύματά του σύμφωνα με τους αστυνομικούς τον έχουν αναγνωρίσει.

Οι επτά επιθέσεις έγιναν τους τελευταίους δυο μήνες με πανομοιότυπο τρόπο. Τώρα η αστυνομία ερευνά αν είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες που δεν το έχουν καταγγείλει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button