Κόσμος

Το απίστευτο κόλπο των Μεξικανών για να μην τους κλέβουν τα κινητά στο δρόμο

Οι ένοπλες ληστείες έχουν γίνει τόσο συνηθισμένες στην πόλη του Μεξικού ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αγοράζουν ψεύτικα smartphones για να παραδώσουν τους εγκληματίες που άνετα θα τους σκότωναν για να πάρουν το κινητό τους.

Στις συγκοινωνίες στην Πόλη του Μεξικού τα πράγματα έχουν γίνει πολύ επικίνδυνα. Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευθέντα στοιχεία, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων μηνών του 2019 σημειώθηκαν κατά μέσο όρο πάνω από 70 κλοπές στην πρωτεύουσα του Μεξικού. Περίπου τα δύο τρίτα αυτών των εγκλημάτων αφορούσαν πεζούς αλλά και οδηγούς σε αυτοκίνητα ή επιβάτες σε ΜΜΜ.

Η συχνότητα τέτοιων εγκλημάτων αυξάνεται σταθερά στην πόλη και οι άνθρωποι αγοράζουν τώρα ψεύτικα smartphones για να παραδώσουν στους ληστές αντί τα πραγματικά τους!

Ωστόσο, το να παραδώσεις ένα ψεύτικο κινητό σε κάποιον που κρατά μπροστά στο πρόσωπό σου όπλο έχει τους κινδύνους του. Αν οι κλέφτες συνειδητοποιήσουν ότι τους περνάς για κορόιδα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πυροβολήσουν το θύμα τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι Μεξικανοί επιλέγουν να αγοράσουν ένα φθηνότερο αλλά πραγματικό smartphone για να παραδώσουν…. σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button