Εκλογές 2019

Το εκλογικό του κέντρο στην Κυπαρισσία εγκαινίασε ο Γιώργος Λεβεντάκης – Δριμεία κριτική στην Δημοτική Αρχή [εικόνες – βίντεο]

Παρουσία υποψηφίων τοπικών και δημοτικών συμβούλων και πλήθους υποστηρικτών και φίλων

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ. Τριφυλίας” στην Κυπαρισσία, παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, στελεχών της παράταξης και πλήθους υποστηρικτών και φίλων.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Γιώργος Λεβεντάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σας ευχαριστώ για την παρουσία και την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπό μου και τον τόπο. Κάθε μέρα με κάνετε πιο χαρούμενο και πιο ευτυχισμένο. Η Κυπαρισσία είναι η νύφη της Τριφυλίας, και εγώ τις νύφες ξέρω να τις στολίζω σωστά. Θα δείτε πράγματα που δεν τα πιστεύουν, θα δείτε το λιμάνι να αξιοποιείτε, θα δείτε την πλατεία να αλλάζει, θα δείτε καινούργιο φωτισμό, θα δείτε πολιτισμό, καθαριότητα, αθλητικά κέντρα, παιδικές χαρές».

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι για το Τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας, ενώ παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα για τη Δ.Κ. Κυπαρισσίας.

(Υποψήφιοι Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας κατά αλφαβητική σειρά)

ΓΥΦΤΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΑΡΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΚΟΤΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ (ΓΚΟΓΚΑ) ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΖΙΜΗΣ) ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο πλήθος ο κ. Λεβεντάκης είπε: «Όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε λύσεις. Πρέπει να ανεβάσουμε τουριστικά την Κυπαρίσσια, ρίχνω μεγάλο βάρος σε αυτό [..] Δεν θα ξεχωρίσω την Κυπαρίσσια από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιανους, θα κοιτάξω να μειώσω τις αποστάσεις να είμαστε όσο πιο κοντά μπορούμε, πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, να αγκαλιάσουμε και τους όμορους δήμους».

Δριμεία κριτική στην Δημοτική Αρχή από τον υποψήφιο Δήμαρχο

Στη συνέχεια ο κ. Λεβεντάκης άσκησε δριμεία κριτική στην Δημοτική Αρχή λέγοντας πως τα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάζονται σαν έργα του Δήμου, ενώ κατήγγειλε ότι έχουν γίνει ατασθαλίες και έχει χαρτιά στα χεριά του. Αναφέρθηκε στα μηχανήματα του δήμου και την κακή κατάσταση που βρίσκονται, ενώ άφησε υπονοούμενα για την αγορά των δύο τελευταίων απορριμματοφόρων, τονίζοντας πως αυτά αγοράστηκαν με χρήματα από την τσέπη των δημοτών.

«Προκάλεσα ντιμπέιτ και οποίος θέλει ας έρθει να αντιπαρατεθεί μαζί μου», είπε ο κ. Λεβεντάκης ενώ για όσα έχουν γίνει έως τώρα τόνισε πως όλοι όσοι ήταν μέχρι «χθες» στην ίδια στέγη μην νομίζουν ότι θα πάρουν «άφεση αμαρτιών» επειδή πλέον ανήκουν κάπου αλλού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button