Αθλητικά

Το εξωφρενικό ποσό που θα πληρώσει σε μπόνους η Μάντσεστερ Σίτι αν σαρώσει τους τίτλους

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που θα κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους, αλλά αν τα καταφέρει θα το πληρώσει κυριολεκτικά πολύ ακριβά.

Το βράδυ της Τρίτης η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησε με 2-1 τη Ντόρτμουντ στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και έχει προβάδισμα για την πρόκριση στους «4». Παράλληλα, όμως, προχωράει κανονικά και προς την κατάκτηση όλων των άλλων τίτλων που διεκδικεί φέτος.

Η Σίτι ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» το πρωτάθλημα και έχει προκριθεί στον ημιτελικό του αγγλικού κυπέλλου και στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ. Μεγάλος στόχος, επομένως, είναι το 4×4 και αν τα καταφέρει θα πρέπει να πληρώσει… 182 εκατ. ευρώ ως μπόνους στους παίκτες της!

Αυτό είναι το συνολικό ποσό με βάση τους όρους που υπάρχουν στα συμβόλαιά τους και εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έχουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να τα δώσουν όλα σε κάθε διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button