Τοπικά Νέα

Το θέμα της ΔΕΥΑΤ “αποσυντονίζει” την παράταξη της Χάιδως Παναγιωτοπούλου

Κλίμα “αποσυντονισμού” επικρατεί στην παράταξη της Χάιδως Παναγιωτοπούλου, μετά την συνεχιζόμενη “επίθεση” του δημάρχου Τριφυλίας σε δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξης για το θέμα της ΔΕΥΑΤ.

Η επιμονή του Δημάρχου να θέτει συνεχώς το συγκεκριμένο θέμα, αφήνοντας υπονοούμενα τόσο για τον Γιάννη Αδρακτά όσο και για την Μαρία Πανουσιοπούλου ενδεχομένως να αποτελέσει τροχοπέδη στην συνεργασία των δύο παρατάξεων.

Δεν είναι δυνατόν από τη μία να ζητάς τη συνεργασία μιας παράταξης και από την άλλη να κατηγορείς μέλη αυτής της παράταξης. Ακόμη και αν πάρουμε το ενδεχόμενο ότι οι ισχυρισμοί του κ. Λεβεντάκη έχουν μια βάση, πως είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι με τους ανθρώπους που κατηγορείς; Από την άλλη, για την επικεφαλής της παράταξης η θέση της είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς βρίσκεται στη μέση και καλείται να κρατήσει εύθραυστες ισορροπίες.

Η νέα επίθεση Λεβεντάκη στο προχθεσινό συμβούλιο έφερε σε δύσκολη θέση τόσο την κα. Παναγιωτοπούλου όσο και τους Γιάννη Αδρακτά και Μαρία Πανουσιοπούλου. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι αφού είπαν όσα είχαν (έπρεπε) να πουν, στη συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε και η κα. Παναγιωτοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Πιστευω οτι ο Δήμαρχος καταγγέλλει τον πρώην δήμαρχο για ατασθαλίες που τυχον υπαρχουν και οχι τα στελέχη ,εξ αλλου καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button