Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Το “Θωμαΐδειο βραβείο” στον Παναγιώτη Παπαντωνίου

Για τρίτη φορά απονεμήθηκε στον πολιτικό μηχανικό από την Καλαμάτα, γραμματέα του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, Παναγιώτη Παπαντωνίου, το “Θωμαΐδειο βραβείο”. Η βράβευση αφορά εργασία για την οδική συμπεριφορά νέων οδηγών με τίτλο “Simulation of Texting Impact on Young Drivers’ Behaviour and Safety on Motorways”…

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Παπαντωνίου είναι ανάμεσα στους βραβευθέντες επιστήμονες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με το “Θωμαΐδειο βραβείο” για το έτος 2017. Ο Καλαματιανός Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός βραβεύθηκε για την επιστημονική εργασία με τίτλο “Simulation of Texting Impact on Young Drivers’ Behaviour and Safety on Motorways” η οποία δημοσιεύθηκε  στο επιστημονικό περιοδικό “Transportation Research Part F” με συγγραφείς τους Γ. Γιαννή, Α. Λαΐου και Χ. Γκαρτζονίκα.

Το “Θωμαΐδιο βραβείο” απονέμεται από το ΕΜΠ κάθε χρόνο σε επιλεγμένες εργασίες που δημοσιεύθηκαν την περασμένη ακαδημαϊκή χρονιά είτε σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά είτε σε πρακτικά συνεδρίων με πλήρες κείμενο μετά από κρίση και συνοδεύεται με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από το αντίστοιχο κληροδότημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button