Πολιτική

Το Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας για την Πρωτομαγιά 2022

1η του Μάη.  Ημέρα τιμής των αγώνων της μισθωτής εργασίας με παγκόσμιο χαρακτήρα. Ημέρα των ανθρώπων του μόχθου, η εργατική τάξη απεργεί και βρίσκει την ευκαρία να προβάλει τα κοινωνικά της επιτεύγματα και να καθορίσει το διεκδικητικό της πλαίσιο για το μέλλον.

1η του Μάη, 2022.  Οι εργαζόμενοι στην χώρα μας, οι μισθωτοί στην Ελλάδα του 2022 στενάζουν από την εφαρμογή της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια κυβέρνηση εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα της πολιτικής της και της ανικανότητάς της να ελέγξει την αισχροκέρδεια των ολίγων που πλουτίζουν σε βάρος του εισοδήματος των εργαζομένων και των συνταξιούχων, με συνεχόμενες λανθασμένες προβλέψεις και καθυστερήσεις στην λήψη μέτρων, αδυνατεί να ελέγξει και να διαχειριστεί στοιχειωδώς το κύμα της ακρίβειας που σαρώνει πλέον όλη την Ελληνική κοινωνία.

Ο φετινός εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς πρέπει να βρει τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. Να μην γίνουν τα εύκολα θύματα της ανελέητης νεοφιλελεύθερης πολιτικής, της ακρίβειας και της καταπάτησης των κοινωνικών κατακτήσεων.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ διαχρονικά εκφράζει τους εργαζόμενους και τα συμφέροντά τους, όπως το έχει αποδείξει από την ημέρα της ίδρυσής του. Και σήμερα ο λαός έχει αρχίσει να εμπιστεύεται πάλι το Κίνημα Αλλαγής, αφού έζησε την πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Νέας Δημοκρατίας.

Θα βαδίσουμε χέρι-χέρι με την Εργατική τάξη, τους μη προνομιούχους, τους μικρομεσαίους, για μια καλύτερη ζωή για τον Ελληνικό λαό μέσα από Δημοκρατικές Σοσιαλιστικές πολιτικές που μόνον το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μπορεί να υλοποιήσει.

1η του Μάη, 2022. Με συμμετοχή και αγώνα οφείλουμε να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα μας για τη Νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button