Τεχνολογία

Το κινέζικο laptop που ήρθε να σκοτώσει το MacBook Air

 

 

Το EZBook 3S είναι ένας υπέροχος φορητός υπολογιστής για όσους αναζητούν έναν κλώνο του MacBook Air με λειτουργικό Windows 10 στο 1/10 της τιμής!

Ο Κινέζος κατασκευαστής Jumper αποτελεί μέρος ενός νέου κύματος φιλόδοξων εταιρειών τεχνολογίας (κυρίως laptop / tablet) που θέλουν να πλημμυρίσουν τον κόσμο με προσιτά ποιοτικά προϊόντα απευθείας από τα εργοστάσιά τους.

Το EZBook 3S είναι το τελευταίο προϊόν της Jumper και οπως ο προκάτοχός του δεν κρύβει την πηγή έμπνευσης του. Είναι σαφώς πολύ επηρεασμένο από το πρωτοποριακό MacBook Air της Apple, πιο συγκεκριμένα το μοντέλο 13 ιντσών.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι μοναδική, ειδικά για την τιμή του, είναι ελαφρύ παρά την HD IPS οθόνη 14 ιντσών και υπερβολικά λεπτό. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με τετραπλό πυρήνα N3450, 6GB μνήμης RAM όπως το EZBook 3 Pro και 256GB SSD δίσκο. Επίσης διατηρεί την θερμοκρασία του σε χαμηλά επίπεδα ένα πρόβλημα που υπήρχε παλιότερα στα κινέζικα laptop.

Αν θέλετε ένα πολύ γρήγορο laptop με καλή ποιότητα κατασκευής και χαμηλή τιμή, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

 

Υπέρ

  • Απίστευτη τιμή
  • Εξαιρετική απόδοση
  • Εξαιρετικός σχεδιασμός και καλή ποιότητα κατασκευής
  • Έχει SSD δίσκο και 6GB RAM που το κάνουν εξαιρετικά γρήγορο

Κατά

  • Η κατασκευή δεν είναι μεταλλική όπως στο EZBook Pro

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button