ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Το κινηματογραφικό δίδυμο από τους Γαργαλιάνους σε νέες περιπέτειες – «Γαργαλιάνοι – Κρήτη με τα πόδια»

Ύστερα από την επιτυχημένη πορεία της ταινίας «Ο Γύρος της Ελλάδας με Chaly» η οποία έχει συγκεντρώσει 470.000 προβολές στο κανάλι Live2Troll στο YouTube, ο σκηνοθέτης Αχιλλέας Τζωρτζίνης και ο ηθοποιός/παρουσιαστής Τάκης Κοκκαλιάρης ετοιμάζουν τη νέα τους ταινία η οποία προβλέπετε αντάξια της προηγούμενης επιτυχίας τους.

Ανήσυχα πνεύματα και οι δύο, με βασική αρχή στη ζωή τους να «σπάνε τα όρια της αυστηρής τους πραγματικότητας», όπως λένε και οι ίδιοι, έκαναν το κινηματογραφικό τους Ντεμπούτο το καλοκαίρι του 2015 με τη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία τους. Απέδειξαν πως με αρκετή τρέλα και επιμονή, το να ταξιδέψει κάποιος οδικώς από τους Γαργαλιάνους στα σύνορα με την Τουρκία (Συνοριακό σημείο Κήπων), με έναν μπόμπο δικάβαλο, όχι απλά είναι ακατόρθωτο αλλά είναι και ένας τρόπος να γνωρίσεις καλύτερα τα όρια σου σαν άνθρωπος.

Στα χρόνια που πέρασαν ύστερα από τη ταινία, το δίδυμο πειραματίστηκε με μικρές παραγωγές οι οποίες γνώρισαν και αυτές μεγάλη απήχηση. Δεν έχασαν την ευκαιρία να κινηματογραφήσουν μέχρι και το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν με ένα lada τζιπ. Ύστερα φύτεψαν ένα κατιφέ σε μία λακκούβα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις λακκούβες της Τριφυλίας και τέλος διένυσαν μία μεγάλη απόσταση με ένα Bertolini που φόρτωσαν με καρπούζια και τα μοίρασαν σε συγχωριανούς τους…

Τώρα μας παρουσιάζουν το νέο τους κινηματογραφικό project το οποίο ανήκει στη κατηγορία των Roadtrip (ταινία δρόμου) και υπακούει στους νόμους του Reality.

Τίτλος της νέας ταινίας: «Γαργαλιάνοι – Κρήτη με τα πόδια».

Στις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου το δίδυμο θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι από τη Καλαμάτα προς τη Νότια Κρήτη, ταξιδεύοντας με κύριο μέσο το οτοστόπ και με οποιοδήποτε άλλο μέσο προκύψει, με βασικό στόχο την ανάδειξη των ομορφιών της Ελλάδας καθώς και των ανθρώπων της…

Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι, καλή επιτυχία στη κινηματογράφηση και περιμένουμε με ανυπομονησία νέα τους από το ταξίδι…!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button