Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Κόμβου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 

H νεοσύστατη δομή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας που δημιουργείται καθημερινά μέσα από την έρευνα και την καινοτομία του πανεπιστημίου και των μελών αυτού (ακαδημαϊκή, ερευνητική και φοιτητική κοινότητα). Μέσα από το ευρύ δίκτυο συνεργατών που αναπτύσσει, αφενός συμβάλει στην δημιουργία τεχνοβλαστών και στην κατάλληλη προετοιμασία των επιχειρηματικών ομάδων, και αφετέρου στη διασύνδεση τους με την αγορά. Επιπλέον, ο Κόμβος, μέσα από τις δράσεις και τα προγράμματα του στοχεύει στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των μελών του και ενθαρρύνει τους φοιτητές να δημιουργούν, να καινοτομούν και μεταμορφώνουν την οικονομία, την κοινωνία και τον κόσμο ευρύτερα.

Tην Τετάρτη 27/9 στις 15:00, θα διεξαχθεί η επίσημη έναρξη του Κόμβου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με στόχο την παρουσίαση των στόχων του, των επερχόμενων δράσεων αλλά και των νέων δυνατοτήτων που προκύπτουν για το σύνολο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Ο Κόμβος Επιχειρηματικότητας έχει σχεδιάσει ομιλίες για θέματα Αγροδιατροφής, Fintech, SmartICT, ΤΠΕ Υγείας, συμβουλευτικές δράσεις νεοφυών επιχειρήσεων (mentoring), επιχειρηματικές συναντήσεις, δυο μεγάλους Διαγωνισμούς Καινοτομίας, δυο 48ώρους διαγωνισμούς (Hackathon) και δυο Συμπόσια Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας, στην Καλαμάτα και στην Πάτρα.

Όλες οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς καθώς και οποιοδήποτε μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Σας προσκαλούμε στο Press Conference που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 15:00.

Μπορείτε να κλείσετε την θέση σας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button