Lifestyle

Το πελώριο εξοχικό του Μοχάμεντ Αλι που βγαίνει στο σφυρί -Γιατί η τιμή του είναι απολύτως συγκεκριμένη [εικόνες]

Το πελώριο εξοχικό στο Μίσιγκαν έχει βάλει προς πώληση η χήρα του θρύλου της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι, Λόνι.

Ο Άλι είχε αγοράσει το αγρόκτημα των 81 στρεμμάτων στο Berrien Springs το 1975 – περίπου 10 χρόνια πριν διαγνωστεί με νόσο του Πάρκινσον.

Το σπίτι ήταν μακριά από τον θόρυβο της πόλης και τα πλήθη δίπλα στον ποταμό Saint Joseph και περιβαλλόταν από καταπράσινα λιβάδια.

Εκεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής περνούσε τα καλοκαίρια του και ένα μέρος της συνταξιοδότησής του, προτού η ασθένειά του επιδεινωθεί. Πιστεύεται πως οι πάνω από 200.000 γροθιές που έχει ρίξει στην καριέρα του ο Άλι, συνέβαλλαν στην ασθένεια του Πάρκινσον. Το 2006, αυτός και η σύζυγός του, Λόνι, μετακόμισαν στην Αριζόνα. Ο Μοχάμεντ Άλι υπέκυψε τελικά το 2016 και η χήρα του πουλάει τώρα την εξοχική τους κατοικία.

Το αγρόκτημα στο νοτιοδυτικό Μίσιγκαν, κοντά στην Ιντιάνα, ήταν ο τόπο όπου αυτός και η οικογένειά του μπορούσαν να χαλαρώνουν. Η πορεία του ποταμού, που περιβάλλει το ακίνητο από τρεις πλευρές, εξασφάλιζε την προστασία της ιδιωτικής ζωής από τους αγνώστους, όπως και η είσοδος.

Μέχρι το 1975, ο Άλι που ήταν ήδη διάσημος, είχε αρκετά χρήματα για να το σχεδιάσει όπως ακριβώς το ήθελε και μάλιστα πρόσθεσε κάποια κτίρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες του.

Στην ιδιοκτησία περιλαμβάνονται το κυρίως κτίριο, ένα μικρότερο, η πισίνα, το γυμναστήριο, το γκαράζ, ο αχυρώνας και το γραφείο του.

Το περίτεχνο γυμναστήριο διαθέτει μάλιστα και ένα ρινγκ στο κέντρο, τον εξοπλισμό άσκησης, ατμόλουτρο, μπανιέρα, αίθουσα μασάζ και σπα.

Λίγο πιο πέρα είναι ένα γήπεδο μπάσκετ κανονικού μεγέθους ενώ παραπέρα βρίσκει κανείς τον επαγγελματικό χώρο του Άλι, με το δικό του γραφείο, χώρο συνεδριάσεων, ιδιωτικό λουτρό, κουζίνα και πολλά άλλα γραφεία.

Υπάρχουν δύο ξεχωριστά κλιματιζόμενα γκαράζ, καθένα από τα οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 αυτοκίνητα, Rvs ενώ διαθέτουν και χώρο για εξοπλισμό.

Τα δύο σπίτια, η κύρια κατοικία και ο ξενώνας, βρίσκονται στις δύο πλευρές της πισίνας, στην οποία μπορεί να βρει κανείς μια υπαίθρια κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη, ηχοσύστημα και πέργκολα.

Το κύριο σπίτι έχει 4 κρεβατοκάμαρες, καθιστικό και δωμάτια για όλη την οικογένεια και μια κουζίνα με μεγάλη αποθήκη και γκαράζ.

Ο ξενώνας διαθέτει ένα αίθριο και μια ξύλινη βεράντα με θέα στη λίμνη και το σιντριβάνι δίπλα στον ποταμό. Στον κήπο μπορεί να βρει κανείς ένα υπαίθριο τζάκι για χαλαρά βράδια και έναν καταπράσινο σημείο με έναν καταρράκτη.

Το σπίτι του Μοχάμεντ Άλι πωλείται σε μια πολύ συγκεκριμένη τιμή. Οι δύο τελευταίοι αριθμοί αντιπροσωπεύουν το 37 των knockouts στην καριέρα του Άλι με την αξία του σπιτιού να ανέρχεται στα 2.895.037 δολάρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button